Adele objavila novi singl "Easy on Me": Preko 18 miliona pregleda za 12 časova VIDEO

B. P
Adele objavila novi singl "Easy on Me": Preko 18 miliona pregleda za 12 časova VIDEO

London-Britanska pjevačica Adele konačno je objavila prvi singl "Easy on Me", sa novog, dugočekivanog albuma "30", rušeći sve rekorde.

Naime, pjesma je u roku od 12 sati od objavljivanja pregledana više od 18 miliona puta na kanalu "YouTube". Nakon šest godina muzičke pauze Adele predstavlja novi, četvrti po redu album, koji bi trebao izaći 19. novembra, a koji odražava "unutrašnja previranja" koja je doživjela nakon razvoda od Simona Koneckog u 2019. godini.

 "Easy On Me", emotivna klavirska balada, objavljena je u ponoć po britanskom vremenu, nudeći fanovima prvi pogled na njen "album o razvodu", koji je nastavak njenih izuzetno uspješnih albuma "19", "21" i "25".

U novoj numeri Adele objašnjava svoju odluku da završi svoj brak 2019. godine, a od sina i bivšeg muža traži razumjevanje.

-Promjenila sam to, ko sam bila da vas oboje stavim na prvo mjesto, ali sada odustajem-pjeva slavna umjetnica. Čini se da se video nastavlja na hit iz 2015. godine – pjesmu "Hello", što je jedan od najprodavanijih digitalnih singlova svih vremena.

Oba je režirao Havijer Dolan i oba spota su snimana u staroj seoskoj kući. U spotu za "Hello" Adele telefonira u staroj kući, a u videu "Easy on Me" pakuje se iz iste kuće i odlazi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana