Жена се попела на врх аутомобила који је тонуо у ријеку како би направила селфи

ГС
Foto: Агенције

Колико су неки људи опсједнути мобителом и прављењем селфија показала је једна Канађанка која се испела на врх тонућег аутомобила како би позирала за фотографију.

 Након што је њен аутомобил наишао на ријеку прекривену ледом и у истој кренуо да тоне, згрожени мјештани притекли су у помоћ како би спасили живот жене. Но, колико је она марила за цијелу ситуацију најбоље говори чињеница да је извадила мобител како би све забиљежила.

Размишљајући како је извући, особе у близини спремиле су уже и кајак, а жена се за то вријеме испела на врх аутомобила и, као да се не налази у животној опасности, "ударила" селфи.На фотографији је набацила и осмијех, а унаточ томе што је прошла без повриједа, након овог призора нашла се на мети осуда на интернету.

"Она се фотографише док су људи ван себе гледајући како би јој помогли", написао је неко."Америка 2022.", "Болесно", "Аутомобил јој је прогутала ријека, но бар је постала популарна", "Мислим да нема фотографије која боље описује данашњу ситуацију", "Живимо у тако погрешном времену", само су неки од њих.Полиција из Otawee извјестила је како је аутомобил пропао кроз лед на залеђеној ријеци те да је кренуо тонути поприличном брзином.

"Ниједан лед није сигуран, будите изузетно опрезни", упозорили су,преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана