Знакови који ће мушкарцима открити да жена није она "права"

ГС
Знакови који ће мушкарцима открити да жена није она "права"

Неодобравање пријатеља, немогуcћност заједничког уживања у активностима и стални осјећај кривице знаци су да она није права за вас.

За разлику од жена, које ће да анализирају будућност и могуће ситуације у недоглед, мушкарци се чешће воде тренутним осјећањем. Велики дио њих осјећа притисак да се ожене и заснују породицу, али ни сами себи не могу да објасне избегавају ли то због страха од промјена или зато што подсвјесно осећају да девојка са којом су није "права" за њих.

Не подноси његове пријатеље

Чињеница је да вас пријатељи добро познају. Зато ако они сматрају да она није добар избор за вас, или ако ваша партнерка не може да их поднесе, то је дефинитивно знак да у вашем односу нешто не функционише. Најбоље што можете да урадите јесте да разговарате са неким ко је непристрасан, након чега ће вам бити јасније у чему је проблем и да ли може да се ријеши.

У пару вам је досадно и напорно

Након интензивног и почетног раздобља везе у ком вам је било довољно само да проводите вријеме заједно и упознајете се, ово стање тек касније излази на видјело. Запитајте се да ли уживате заједно у беспосленим недељним поподневима, колико се ваши интереси, хобији и оно што вас испуњава преклапају и колико морате да се трудите да би вам заједно било лијепо. Ако је за све потребан велики компромис и труд са ваше стране, тада нисте компатибилни.

Стално набијање грижње савјести

Осим ако нисте изразито егоистични или никада нисте научили како ствари функционишу у нормалним везама, не би требало све вријеме да се осећате као да сте нешто погријешили. Ако је осећај кривице постао ваша свакодневица, тада је проблем у нереалним очекивањима и томе да сте обоје заљубљени у идеалну слику партнера. Ако не можете отворено да разговарате о тим очекивањима и нађете компромис, тада то нећете успјети ни у будућности.

Лош секс

Ако памтите добар секс са почетка ваше везе, лако је да самог себе заварате да секс није најбитнија ствар у вези, те да је концентрисање на њега површно. Ипак, то није тачно и резултати бројних студија показују да је редован и задовољавајући секс један од три кључна предуслова за стабилан љубавни однос и партнерство.

Брак је незамислив

Она је паметна, секси и не љути се ако останете на пиву са колегама послије посла. У преводу, она је савршена по општим мушким "стандардима". Проблем настаје ако не можете да замислите себе тако "савршеног" са њом у будуcћности, у браку или са дјецом. Да бисте били сигурни да није ствар само у нервози због промјена начина живота и великих обавеза, сачекајте неколико мјесеци и ако се тако осеcћате, будите искрени према себи и њој и опростите се, преноси superzena.b92.net.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана