Живите у дијаспори, нисте у вези, а желите партнера са Балкана?

B92
Живите у дијаспори, нисте у вези, а желите партнера са Балкана?

Упознавање преко друштвених мрежа (тзв. дејтинг) је веома развијена социјална активност на Америчком континенту, у Европи, Русији, Бразилу, Индији и у сталном је развоју у цијелом свијету.

Примјера ради, у Индији постоји 1.500 датинг сајтова за упознавање ради брака који успјешно раде, и у тој земљи је пракса да људи на овај начин проналазе себи брачне партнере, тј. то је дио културе те земље. Проценат вјенчаних парова у Америци који су се упознали „online” је 35% (истраживање Националне академије наука).

Ова могућност, која је у свијету одавно присутна, сада је омогућена и у Србији и региону, са почетком рада регионалне платформе Симфонија. Нарочито људи из дијаспоре који желе да са “домаћег терена” пронађу себи сродну душу, користе ове нове могућности.

Сви из дијаспоре који желе на брз и поздан начин да пронађу своју другу половину са ових простора могу се регистровати ОВДЈЕ и сами се увјерити колико је овакав начин проналаска партнера ефикасан.

Симфонија спада у категорију такозваног „serious dating-а”, односно платформи за упознавање ради озбиљне везе и брака, попут глобалне платформе match.com, као и бројних других, нпр. Elite Singles, eHarmony, Jdate, Christian Mingle, Jswipe, Attractove World и сл.

Провера аутентичности профила и заштита приватности

Свака пријава на сајт се не прихвата аутоматски. Да би Ваш профил био одобрен, потрудите се да најприје поставите лијепу и пристојну слику, а потом да искрено одговорите на питања из профила, како би Ваш потенцијални партнер имао критеријуме на основу којих би му се допали или не.

Од корисника се у поступку регистрације, уколико се посумња у аутентичност профила, могу тражити и додатни подаци, на примјер да пошаљу линк ка свом Facebook или Линкедин профилу или да се пријаве преко своје пословне адресе, а све у циљу да би на сајту проценат тзв. “лажних профила” био минималан. Овакав приступ привлачи све већи број озбиљних и одговорних мушкараца и жена.

За оне који су стидљивији, постоји могућност да се приликом регистрације одлуче да њихова слика буде замагљена и да не могу да је виде сви.

Уколико Ви познајете неког из Вашег блиског окружења да је у потрази за озбиљном везом, можете им прослиједити овај текст. Значајан број корисника је регистрован на Симфонији управо на тај начин, након препоруке пријатеља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана