Жене старије од 40 боље су од млађих, а ово су разлози зашто

Агенције
Жене старије од 40 боље су од млађих, а ово су разлози зашто

Један је старији, искусни мушкарац рекао: – Што сам старији, то више поштујем жене старије од 40 година. Ево неколико разлога:

1. Жена старија од 40 година те никада неће пробудити усред ноћи да би те питала: “О чему размишљаш?” … једноставно је то не занима.

2. Када жена старија од 40 година не жели гледати утакмицу, она не сједи поред тебе кукајући. Она ће се забавити нечим другим, нечим за што је расположена. Најчешће је то нешто много занимљивије од утакмице.

3. Жена старија од 40 година саму себе довољно познаје да би знала, тко је, што је, што жели и од кога жели. Само мали број жена старијих од 40 година занима шта ти о њима мислиш.

4. Жене старије од 40 зраче поносом. Ријетко ће ти направити сцену усред позоришта или ресторана, али ако си заслужио, неће оклијевати да те упуцају из пиштоља ако су сигурне да би могле проћи некажњено. С годинама жена постаје видовита.

5. Жени старијој од 40 не требаш говорити што си учинио – она већ зна.

6. Жена старија од 40 изгледа сјајно када нанесе јарко црвени руж, што не можете тврдити за већину млађих жена. Чим мушкарац добије прве боре, за њега је жена старија од 40 далеко сексипилнија од млађе.

7. Старије жене су искусније и отвореније. Оне ти кажу у лице кад се понашаш као идиот. Никада се не мораш питати на чему си код ње.

Да, много је разлога зашто поштујем жене старије од 40 година. На жалост, обрнуто не вриједи…

На сваку сјајну, интелигентну, врелу жену старију од 40, долази један “остатак нечега” – дебелог стомака у жутом шорцу који због 20-годишње конобарице прави мајмуна од себе!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана