Жене откриле које "несексуалне" ситнице их узбуђују

klix.ba
Жене откриле које "несексуалне" ситнице их узбуђују

Постоје многе ситнице које мушкарци могу да ураде како би узбудили своју љепшу половину, од кокетних текстуалних порука до масаже и додиривања ерогених зона.

Оно што жене често сексуално узбуђује понекад су ситнице у понашању мушкараца за које никада не бисте помислили да су узбудљиве. То је потврдила и једна у низу расправа на Реддиту гдје су жене писале о свакодневним ситницама које мушкарци раде, а које њих узбуђују.

"Мој супруг понекад обавља физичке послове око куће. Покоси двориште Џеф, платићу ти", један је од коментара на Реддит-у. Варијације овог одговора биле су веома честе, а многе жене рекле су да их ништа не узбуђује више од посматрања мушкарца како обавља кућне послове попут прања судова, али наравно, под условом да га раније нису замолиле да то уради.

Бити пажљив и предвидјети шта ће усрећити вашу лепшу половину усрећиће и узбудити сваку жену. Имајте на уму да уопште не мора да се ради о великим дјелима. А док дио жена тврди да их највише узбуђује када им њихов партнер помаже у кућним пословима, другима је много сексипилније када њихов партнер обавља физичке послове око куће, пише klix.ba.

"Не постоји ништа сексипилније од мушкарца који коси траву или поправља аутомобил. Када гледам свог момка како поправља нешто, увијек размишљам о томе шта још може да ради са тим прстима", један је од коментара.

Жене пишу да их узбуђује и начин на који њихов партнер "засуче рукаве", а неке једноставно узбуђује посматрање њиховог партнера док вози. Много је несексуалних начина на које можете узбудити своју љепшу половину. Али за то је неопходна добра комуникације и разумијевање онога што је вашој партнерки потребно.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана