Жене откриле које грешке мушкарци најчешће праве у кревету

Г.С.
Жене откриле које грешке мушкарци најчешће праве у кревету

Када је у питању заједнички сексуални живот обе стране су одговорне за његово што боље функционисање.

Једна објава на Редиту покренула је расправу о највећим грешкама мушкараца које чине у кревету. Резултат расправе био је огроман број коментара - више од 3.000.

Жене су кроз коментаре откриле шта су доживлљавале у спаваћој соби и шта им се не допада када мушкарци раде, односно, које грешке најчешће праве па њима одмах покваре расположење, преноси Тhe Sun.

1. Када постану груби, а нису о томе претходно разговарали

"Не смета ми грубост, али хоћу прво да знам шта ме чека", коментарисала је једна жена, док се друга сложила: ‘Такође, моје груди су дио мог тијела. Не волим када их неко грубо стиска или штипа".

2. Гурање главе жене ка доле

Многе жене су се потвдиле да је једна од највећих грешака гурање њихове главе према мушком полном органу.

Оне кажу да није проблем у самом оралном задовољавању, већ да желе саме да одреде када је за то право вријеме.

3. Стална промена положаја

"Када им кажете да су супер и они одмах промјене то што раде или убрзају", гласио је један коментар, док се друга жена сложила: "Стална промјена положаја. Не желим да се осјећам као месо на роштиљу. Једна до двије позе у сексу су савршене за мене. И не, нису ми досадне".

4. Имитирање сцена из порно филмова

Једна дјевојка рекла је како мрзи када мушкарци копирају оно што су видјели у порно филмовима, умјесто да прате сигнале које им жена шаље.

"Оргазам није једини циљ. Желим да се забавим и уживам. Чак и ако га не постигнем одмах с новим партнером, нећу бити разочарана, ако је секс био добар", објаснила је једна жена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана