Жене луде за мушкарцима који имају овe карактеристикe

GS
Foto: X.com

Стручњаци за односе, када их питају да одговоре који елементи чине партнера привлачним, оно што откривају често нема везе са спољашњим изгледом.

Свакако, важну улогу игра колико је особа симпатична споља – субјективна ствар. Ипак, оно што највише привлачи пажњу је самопоуздање које неко има, али и колико се добро односи према ближњима.

А пошто ствари нису тако једноставне, откривамо вам детаљно, 5 атрактивних елемената које људи траже у партнеру.

Повјерење

У суштини, ниједан однос се не може изградити и одржати без повјерења.

"Без обзира да ли они то знају или не, повјерење је важна особина коју људи траже у партнеру", рекао је Мајкл МекНулти, главни тренер и сертификовани терапеут за односе из Чикашког центра за односе.

"Повјерење у вези није само транспарентност. То је осјећај улагања у везу, осјећај посвећености једно другом. То је осјећај да су оба партнера вијерна себи док су ту једно за друго. Они су искрени у погледу онога што желе и што им је потребно и посвећени су рјешавању својих разлика на начине који су фер за обоје", додао је.

Пријатељство

Квалитетна веза се одликује овим елементом, јер укључује спонтаност, хумор, емпатију, подршку, искреност и несебичну љубав.

У суштини, богато пријатељство гради и побољшава романтику и емоционалну интимност у дуготрајној љубавној вези.

Истински интерес

Рајан Гослинг је такође рекао:

"Ако постоји нешто што се женама свиђа код мене, то нису моји трбушњаци, то је чињеница да сам научио да их слушам и да цијеним начин на који мисле и шта осјећају. Највише воли када партнери – или обрнуто – постављају питања, а затим пажљиво слушају одговоре. На тај начин показујете да сте заиста заинтересовани да сазнате о свом ближњем".

Оптимизам

Негативност рађа негативност, а када сте у близини других људи који су негативни, то утиче на ваше расположење и поглед на живот уопште.

Дакле, већина људи жели позитивне људе око себе, фокусирају се на позитивно и виде добро у већини ситуација, преноси "Супер Жена".

Самопоуздање без ароганције

Високо самопоштовање је секси, под условом да није повезано са нарцистичким понашањем.

Када сте у вези, одређене карактеристике ваше личности се идентификују са вашим партнером.

Ако будете са неким ко има високо самопоуздање, аутоматски ћете се осјећати добро.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана