Жене којима је овај спорт хоби склоне су прељуби више од других

Агенције
Жене којима је овај спорт хоби склоне су прељуби више од других

Сви знамо да о људима много говоре и неке најчудније ствари, а нова студија је дошла до закључка да наши хобији говоре много о томе колика је вјероватноћа да ћемо преварити партнера.

Тачно 2.000 жена учествовало је у истраживању веб-странице Illicit Encounters, онлајн мреже за упознавање људи, а један хоби је био најзаступљенији код жена које су варале.

Учесници су упитани да ли се баве неким спортом или другим хобијем најмање два сата недјељно откако су започели неку аферу. Чак 1.168 испитаних 2000. године имало је исти одговор и учиниле нас сумњичавим према женама које се баве, вјеровали или не, јогом.

Чак 78 одсто жена које се баве јогом признало је да им је овај хоби побољшао сексуални живот, а око 52 одсто жена које су рекле да се баве овом активношћу су у неком тренутку живота превариле своје партнере.

Такође, изгледа да људи који имају афере исто тако воле да бјеже од својих проблема трчањем, које је заузело друго мјесто на овој листи с 20 одсто, док је тенис на трећем мјесту.

На одлазак у теретану отпада седам одсто, док се три одсто одлучило за бављење пливањем, бициклизмом и два одсто осталим активностима. У анкети се наводи и то како је чак 12 одсто испитаника рекло да је изабрало да се бави неким хобијем само како би проводило мање времена с партнером, пише klix.ba. Од укупног броја анкетираних, њих 26 одсто је хтjело да испроба нешто ново, док је 21 одсто њих тражило повећање самопоуздања, а 17 одсто је жељело да упозна нове људе.

Занимљиво је да је на десет одсто испитаника утицао њихов нови љубавник или љубавница, а само осам одсто је хтјело да смрша. Око шест одсто је покушало да се новим хобијем ослободи стреса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана