Жене јавно признале зашто су оставиле партнере: Због ових понижавајућих искустава су ставиле тачку

Г.С.
Жене јавно признале зашто су оставиле партнере: Због ових понижавајућих искустава су ставиле тачку

Недавно истраживање које је провео амерички Buzzfeed позвао је своје женске читаоце да подијеле „посљедњу сламку" која је довела до краја њихових веза или бракова.

Одговори су открили срцепарајућа и понижавајућа искуства која су неке жене трпјеле. Ево неколико њихових прича:

Недостатак подршке током порођаја

Једна жена је описала своје искуство порођаја док је њен партнер више пажње посвећивао кошаркашкој утакмици на телевизији него доласку њиховог дјетета. Сутрадан, по повратку кући из болнице, није показао никакву бригу за њу, већ је једноставно питао шта има за вечеру. Недостатак емпатије и подршке означио је крај њиховог односа.

Приоритет над имовином

Друга жена је подијелила како је њен супруг ставио њихов аутомобил испред њеног благостања након скоро фаталне саобраћајне несреће. Иако су били у браку скоро четири године, супруг је показао више бриге за возило него за њену животну пријетњу, пише СрећнаРепублика.

Срамоћење због изгледа и манипулација

У узнемирујућем открићу једна жена је рекла како ју је њен партнер притискао да смршави тако што је условио слављеничко крстарење за њен дипломски рад губитком килограма. Ова емоционална манипулација и срамоћење тијела довели су до прекида њиховог односа.

Превара и злостављање животиња

Једна је описала љубомору свог бившег дечка и недостатак повјерења тако што је измислио причу о повријеђеној мачки како би је спријечио да проводи вријеме са пријатељима. Ово превртљиво понашање, заједно са сумњом, на крају ју је навело да прекине однос. Додатно, друга жена је примијетила да се њена мачка плаши понашања свог партнера, указујући на потенцијално злостављање у њеној одсутности. Ово откриће је потакло крај њиховог односа, јер је ставила добробит свог љубимца на прво мјесто и страховала за своју сигурност.

Недостатак подршке током проблема са здрављем

Посебно узнемирујући случај укључивао је жену која је прије операције добила минималну подршку од свог партнера, који је остао заузет играјући игрице на телефону и оставио је саму након процедуре, упркос медицинским препорукама за пост-анестетичку његу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана