Због овога и срећни људи у везама варају своје партнере

Agencije
Због овога и срећни људи у везама варају своје партнере

Неким људима посебан повод за варање уопште није потребан, а неки тако покушавају да ријеше личне проблеме. Ово су три разлога зашто и људи који су у срећним везама варају своје партнере, али ниједан од њих не оправдава превару.

Жале за пропуштеним приликама

Особе које се осјећају као да нису у потпуности проживјеле своју младост склоне су прељуби, чак и када су у срећној вези, јер жале за пропуштеним приликама па покушавају да их надокнаде.

Импулсивни су

Људи који су склони доношењу наглих и непромишљених одлука у разним сферама свог живота често су импулсивни и када је у питању секс. Та импулсивност је посебно изражена под утицајем алкохола па су, када им се укаже прилика, склони да преваре партера апсолутно не размишљајући о посљедицама.

Склони су варању

Стручњаци за везе Олга Леванцука и Гери Амерс дефинисали су шест особина које имају људи склони варању својих партнера, без обзира на то да ли су у срећној вези или не. Те особине су: похлепа, склоност флертовању, егоизам, склоност ка говорењу лажи, несигурност и, вјеровали или не, неповерење у партнера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана