Зашто жене више воле лоше момке?

klix.ba
Зашто жене више воле лоше момке?

Иако се у готово цијелом свијету ради на оснаживању жена, неке жене би упркос томе вољеле да имају доминантног партнера.

То су обично жене које привлаче лоши момци, они које доносе одлуке умјесто њих и оне које су имале строге родитеље. Ово су само неки од разлога због чега жене радије бирају доминантне мушкарце.

Жене привлаче лоши момци

То није стереотип, већ само по себи чињеница. Мушкарци који доминирају обично конзумирају дуван, алкохол, имају тетоваже и имају импулсивно понашање. Али, жене и те како падају на њихов шарм.

Бирају некога ко може да доноси одлуке умјесто њих

Жене вјерују да би њихов живот био много лакши када не би морале саме да доносе важне одлуке, пише klix.ba. Из тог разлога, жене су радије с партнерима који могу да преузму контролу и донесу сваку одлуку умјесто њих. Када се на то навикну постају зависне од њима.

Фини момци су им досадни

Мушкарци који воле романтичне шетње и држање за руке једноставно им нису привлачни. Умјесто тога радије би биле с партнером који има авантуристички дух, некога ко ће их повести у дивљу авантуру.

Праве разлику између доминације и агресије и злостављања

Понекад доминација може да наведе особу да буде насилна. То не значи да доминантни људи не могу да воле, али могу да вас воле до те мјере да почињу да вас контролишу. Због тога је врло битно да видите разлику између доминације и злостављања. Ако морате да радите неке ствари против ваше воље, то је злостављање.

Дјетињство утиче на ваш живот више него што мислите

Ваш однос с партнером јако је одређен начином на који сте одгајани. Ако су један или оба родитеља били доминантни и строги по природи, навикли сте на тај начин живота и подсвијесно тражите исте особине и у партнеру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана