Зашто мушкарци варају? Ово су само неки од разлога

ГС
Зашто мушкарци варају? Ово су само неки од разлога

Мушкарци варање понекад виде као једину опцију када је им у љубавном животу лоше иде. Чак се деси и да за то окриве свог превареног партнера, бежећи тако од одговорности за своје поступке. Ево неколико разлога због којих мушкарци варају.

Многи мушкарци, када се суочавају с кризом средњих година, желећи да и даље буду шармери, окрећу се варању. Умјесто да се окрену својој девојци или супрузи у тим годинама, они траже потврду од других жена у неким недефинисаним односима.

Када се појаве проблеми у вези или браку, уместо да се суоче с тим, неки мушкарци се одлуче на варање. Ово је свесни "план игре", који мушкарци осмисле знајући да ће њихова партнерка ускоро постати бивша.

Још један разлог је посвећеност, односно проблеми са њом. Већина мушкараца бежи од обавеза. Такође, неки мушкарци су "заглављени" у нерешеним траумама из дјетињства и не могу никако да напусте круг тог дела живота. Ова рана из детињства отежава преданост у везама у каснијим годинама и доводи до тога да они и не умеју да воле.

Трагајући за оним што уопште не недостаје у вези или браку, многи мушкарци се окрену варању. Често се толико фокусирају на негативно и умишљају да нешто недостаје у односу, а љубав и приврженост често се налазе "испред носа" мушкараца који их ипак не виде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана