Зашто добри момци теже освајају дјевојке?

ГС
Foto: Илустрација

У посљедње вријеме често се чује како много момака пимјећује да жене говоре да желе "финог момка", али онда заврше са тоталним кретеном.

Такође, кажу да је ово један од најчешћих разлога зашто момци мисле да никако да оду на дејт с неком од њих.
То су фини момци с принципима и третирају жене с поштовањем, само да би им оне на крају рекле да желе само да буду пријатељи.

"Добар момак" увијек изговара ово: "Па, жене нису јасне никоме и оне чине заиста глупе ствари, а овај кретен ће се према њој понашати горе него што бих ја икада". И не можемо заборавити: "Па, ја сам фин момак, такав сам и нећу се претварати у кретена због ње."

Али, погодите шта? Констатација да дјевојке не излазе са добрим момцима је тачна. Жене не желе "финог момка".

Фин момак је момак који не мисли довољно о ​​себи да би у потпуности преузео контролу над својим животом. Труди се да буде што сусретљивији и да нипошто никада никога не увриједи. Када упозна жену која га привлачи, жели да буде сигуран да ће учинити све што може и умије не би ли јој угодио. Он мисли да то може учинити тако што ће стално питати да ли је добро и натјерати је да планира састанке.

Занимљива реченица "Ох, радићемо шта год желиш да радиш?" је савршен примјер за ово. Видите, оно што фин момак заправо ради је да жени даје контролу над својим животом. Превише је уплашен да живи свој живот па ће јој дозволити да то уради умјесто њега. То је ипак кукавичко понашање.

Жене не желе моћ над животом мушкарца. Она жели партнера, пријатеља, љубавника... а не некога у чије име мора да доноси животне одлуке.

Скоро свака жена тражи поузданог сапутника, а не некога о коме треба да брине. Зато цијела ова прича око "финог момка" не иде уз жене док прича о забављању, пише 24седам.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана