Три ствари које ће мушкарац прво примјетити на вама, а немају везе са физичким изгледом

index.hr
Три ствари које ће мушкарац прво примјетити на вама, а немају везе са физичким изгледом

Иако је физички изглед нешто што нас прво привуче код некога, није све у томе.

Постоје три ствари које ће навести сваког мушкарца да се лудачки заљуби у вас, али само ако знате како правилно да их искористите.

Страственост

Притом, овде не мислимо на ону страст у кревету. Жене које су пронашле своју сврху и нешто чему су страствено посвећене веома су привлачне мушком полу. То може бити ваш посао, хоби или било шта што вас толико усрећује да једноставно зрачите када говорите о томе. Изразите своју јединственост и немојте се трудити да покажете колико сте слични њему, него колико сте одани себи.

Аутентичност

Многе жене приликом уласка у љубавну везу жртвују своје погледе, ставове и снове како би се ускладиле са својим партнером. Знајте да то није нешто чиме ћете задржати тог истог партнера нити начин на који ћете бити срећне у животу. Чврсте одлуке, ставови и вјеровања су нешто што вас чини јединственом, посебном и снажном и тога се нипошто не би требало одрицати.

Женственост

Данашњи начин живота често нам указује на алармантну важност самосталности, напорног рада и ефикасности. Важност ових ставки је неоспорна, међутим када почнете у свему да преузимате иницијативу, да доносите одлуке без сугласности свог партнера и не допуштате му да он буде тај који ће вас барем мало размазити - долазите до проблема, пише index.hr. Допустите му да вам отвори врата и помогне да обучете капут, покажите своју нежнију страну и посматрајте његово одушевљење вама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана