Тајна мушко-женских односа: Пет енигми које муче сваку жену

ГС
Foto: Image by Karen Warfel from Pixabay

Мушко – женски односи одувијек су енигма, али понекад неко понашање има своје оправдање. Некад када је ријеч о јачем полу, односно зашто мушкарац не зове на други састанак, али наставља комуникацију са вама?

Одлучио је да предахне

Да, такође знамо да најчешће такве паузе предузимају они који се не усуђују директно да кажу да је веза готова. Али, пошто је они још нису започели, разлози за успоравање могу бити веома разнолики. Можда жели да направи изненађење поводом другог састанка, али још не зна шта да вам поклони или само жели да схватите колико ће заједнички бити ваши интереси док се потпуно не заљуби у вас.

Зависник је од друштвених мрежа и апликација за упознавање

Психолози кажу да се то претворило у прави проблем оба пола у доби од 18 до 45 година – могућност стицања нових познанстава на друштвеним мрежама. Редовно одржавање онлај флертовања за многе ствара илузију да увијек могу да пронађу другог потенцијалног партнера, према томе, не вриједи журити са стварима.

Таквог „зависника" можете разликовати већ на првом састанку – највероватније да неће избацити омиљени геџет из руку, или ће да разговара о томе како је имао претходне изласке са девојкама из апликације на којој су се упознали.

Плаши се да вам се није допао

Мушкарац може да пристане на „добровољну зону пријатеља" ако сумња да девојка неће жељети да настави састанак на романтичан начин. У таквој ситуацији, одржавање комуникације без позивања на састанак, али уз позиве или преписку, за њега значи начин да сачека прави тренутак.

Он је радохоличар

Човјек који није имао озбиљну везу већ неко вријеме често урања у изградњу каријере толико да су му послови планирани за наредне недеље. Ако се нађе у таквој ситуацији, мораћете се наоружати стрпљењем и чекати тренутак када ће бити могуће заказати други, трећи и све наредне састанке.

Сувише је стидљив

Неизвјесност у осјећањима и реакције такође може бити изазвано чињеницом да ваш потенцијални партнер пати од прекомјерне стидљивости. Да, понекад ова „болест" погађа и момке који споља изгледају самоувјерено због ведрог изгледа и вртоглаве каријере! Бојећи се одбацивања он купује вријеме, истовремено покушавајући да открије како се осјећате због њега, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана