Ствари које мушкарци прво уоче на женама

ГС
Foto: Илустрација

Иако је сваки мушкарац другачији, сви имају нешто заједничко. Наиме, сваки мушкарац вјерује својим првим утисцима који имају јако велики утицај на ниво њихове привлачности према некој жени.

 Сваки од њих тражи одређене квалитете и вриједности у својој партнерки, а прво што примјете је физички изглед.

Постоји пет необичних ствари које мушкарци највише примјете на женама, преноси "Your Tango".

1. Одређена врста шминке

Иако већина мушкараца сматра да воле када жене немају шминку јер тада дјелују природније, ипак жене које носе шминку, привлаче већу пажњу мушкарца, али то се односи само на одређену врсту шминке. Наиме, жене које носе ‘тамнију’ шминку, привлаче мање пажње мушкараца и њих рјеђе зову на састанке. Мушкарцима је привлачна природна и неутрална шминка.

2. Одређена величина бокова

Овдје се заправо не ради о привлачности и изгледу, већ о здрављу и доброј плодности. Наиме, за жене које имају веће бокове и струк сматра се да могу лако да имају дјецу, јер откривају ниво естрогена у женином тјелу.

3. Црвена боја

Црвена боја се назива и бојом страсти, а управо због тога и је привлачна мушкарцима. Жене које носе црвену боју, мушкарцима се чине више секси, а самим тим су им привлачније. Једно истраживање, које је спроведено на Универзитету "Rochester", показало је да ће мушкарци потрошити више новца на састанку ако жена носи црвену боју.

4. Доброта и брижност

Осим физичког изгледа, мушкарцима је и те како важно како се жена односи према другим људима. То им показује да жене добро одговарају на потребе и жеље других људи, а то их одмах чини привлачнијима. Осим тога, добро понашање им показује да имају квалитете које би их чиниле добрим мајкама.

5. Висок тоналитет гласа

Док је женама привлачније када мушкарци имају дубок глас, мушкарци су ипак потпуна супротност. Наиме, висок тоналитет гласа, мушкарцима говори да је жена врло женствена те у доброј форми, преноси Крстарица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана