Шта мушкарци мисле кад кажу жени да је слатка, секси или лијепа?

ГС
Foto: Агенције

Неке жене не воле кад им партнер понавља да су секси, друге прижељкују да то чују.

Неке жене се одмах осјете боље кад им момак каже да су слатке, поготово кад су због нечега тужне или се баш не осећају најсјајније, преноси портал Б92.

Који од тих комплимената жене највише прижељкују? У којим ситуацијама? Мијења ли се то у односу на околности? Понекад треба размислити шта је заправо хтио да каже кад вам је упутио један од ових комплимената.

1. Слатка често значи обична. Или?

Шта бисте помислили кад би вам у неком бару пришао непознат мушкарац и одмах вам рекао да сте секси? Без претходног кратког разговора, вашег осмјеха, само с неким помало језивим осмјехом? Постоје двије најчешће реакције на такав комплимент.

- Какав ужасан тип! Нисмо се ни упознали и већ би ме скидао!

- Овај тип заиста не поштује жене! Како се усуђује да тако прилази. Морам да га се ријешим!

Мушкарац ће вас каткад назвати слатком када не жели да вас преплаши. А то онда значи да је баш дивно што вас је назвао слатком. Бити "слатка" одлична је ствар за сваку жену. Вероватно је то само увод, помислиће свака паметна девојка кад то чује.

2. Морате разумети скривено значење комплимента "секси"

Неке жене помислиће да је заправо хтио да каже да се провокативно облачи, неке ће помислити да говори само о њеном тијелу и да га остало не занима.

Требало би мало да преиспитате своје познавање мушкараца и њиховог ума. Секси може за мушкарца да значи много више од облина, тијела и деколтеа или минића. Многи мушкарци сматрају да се жена која их гледа директно у очи, која је провокативна, али зна да ће јој то проћи, може укратко описати као секси. То је за њих начин како жена сједи, говори, како се представља свијету.

Секси је више од онога што жене обично чују. Секси није само физички квалитет, то је и унутрашњи склоп.

3. Љепота није само површна, има она и дубину

Постоје мушкарци који кажу за жену да је лијепа само ако желе с њом да проведу остатак живота. Љепота је за њих идеална комбинација слатког и секси!

То многи прави мушкарци разумију. Мушкарци који вјерују у идеале и могућност складног односа са женом љепотом називају унутрашњи квалитет због ког су спремни да иду и на крај свијета и преврну због ње небо и земљу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана