Шест знакова да партнер није искрен према вама

ГС
Foto: Илустрација

Често се запитамо колико је он стварно озбиљан у својим намјерама у вези.

Иако би једноставно требало да га питамо о статусу наше везе, нажалост то није увијек тако једноставно. Оно што он говори и што ради може да има различите посљедице за везу и зато је важно држати очи отворене.

Можда покушавате да убиједите себе да је све супер у вашој вези, али у ствари није. Откривамо неколико кључних знакова, који указују да мушкарац није искрен око својих осећања у вези вас и ваше везе.

Не жели да вас упозна са својим пријатељима

Може да користи све могуће изговоре - како сте му посебни, драгоцјени или како је љубоморан, али ако никад нисте упознале ни једног његовог пријатеља - нисте му приоритет. У најгорем случају, ви сте му "особа са стране".

Пречесто мијења планове

Ствари су врло једноставне - он жели да вас види или не жели. Једна ствар је имати драму на послу или породичне проблеме, али ако прави планове само да би их одједном отказао, догађа се нешто лоше. Не брините, пронаћи ћете бољег!

Одбија да прича о својој прошлости

Наравно, баш као и сви, и ми имамо дијелове своје прошлости о којима најрадије не би причале и не кривимо никога због тога. Међутим, ако се већ неко вријеме виђате са овим типом, а не знате гдје је, а ни како је провео посљедњу деценију, нешто се догађа. ОК, можда долази из периода на који није поносан, али веза му није битна уколико не жели да подијели дјелић своје историје са вама.

Опсесивно чува своје ствари

Пажња! Не кажемо да би требало да претурате по његовим стварима, али ако вас држи што даље од свог личног простора или опсесивно крије свој мобилни – поведите рачуна.

Избјегава одговоре на ваша питања

Довољно је непријатно када то раде политичари на ТВ, али је апсолутно неприхватљиво када то покушавају и нама блиске особе. Најгоре је када вас вријеђа изговорима као што су "Не знам о чему причаш" или "Без везе правиш проблем", а заправо не одговори ни на једно питање.

Осим овог, избјегавања могу да укључе и превише детаљне и нејасне одговоре, што може да буде збуњујуће за дешифрировање. Поента је да од њега тражите једноставне одговоре на кратка питања.

Његове приче су противријечне

Ако сте примијетили да често изоставља, мијења или "заборавља" важне детаље из свог живота, он или има Алцхајмерову болест у раној фази и треба му помоћ или има тајни живот, у који (из неког тајанственог разлога) не жели да будете укључени, преноси РТЛ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана