Савјети за мушкарце: Како се носити с љутом женом

GS
Foto: Unsplash

Ниједан мушкарац не жели видјети љутиту страну своје жене. Љутња је штетна за везу уколико се с њом не носи исправно. Зато, имате ли љуту жену код куће, оборужајте се стрпљењем и свакако научите како се исправно понашати у таквој ситуацији.

 

Жене се могу наљутити из мноштва разлога, а момци најчешће немају појма зашто се љуте. Као прво, имајте на уму да неће заувијек бити љута и можда ћете се већ други дан смијати томе, овисно о чему се ради.

Важно је обратити пажњу што би то могло вашу жену избацити из такта или што ју то сваки пут наљути. Будите пажљиви и покажите да вам је стало. Мушкарац који не разумије како се носити с љутњом своје жене могао би је изгубити, преноси Maggiare. 

Нити једна нормална жена неће се љутити без везе. И оне се радије смију и уживају у друштву партнера.

Кад већ дође до тога да се због нечега наљутила, суздржите се од савјета или форсирања разговора уколико није расположена. Боље је поразговарати кад се смире страсти.

Ипак, многи мушкарци раде управо ту погрешку. Свим силама покушавају сазнати разлог љутње док жена још "кипи" и говорити јој да се смири, а тиме само погоршавају ситуацију.

Нису све жене једнаке кад су љуте
Све овиси каквог су темперамента. Једне утихну и немају потребу разговарати с партнером, радије шуте како не би рекле нешто погрешно или једноставно немају воље разговарати док се не смире. Друге пак урлају и не престају причати.

Има и оних које, кад су љуте, обављају своје свакодневне послове као да се ништа није догодило. Међутим, њихово понашање, покрети и расположење откривају да су јако љуте.

Стога је важно да мушкарац проматра своју жену и зна како се понаша када је љута - то помаже у доношењу праве одлуке како се понашати, преноси 24сата.

Понекад су љуте због некога или нечег другог, а не због партнера, но он јој је најближи па највише испашта. Зато, будите стрпљиви кад видите да је партнерка љута и разговарајте о томе с њом кад се смири, и свакако не форсирајте разговор док се "не охлади".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана