Самци су оптимистичнији, успјешнији у послу и више воле себе

klix.ba
Самци су оптимистичнији, успјешнији у послу и више воле себе

Обрасци љубавних односа у савременом добу су се промјенили и сада дјевојке више не чекају свог принца на бијелом коњу, а мушкарци више нису спремни на компромис.

Због тога се људи све више и више одлучују да остану сами, јер се тако осјећају боље. Међутим, самци имају читав списак тајних моћи којих често ни сами нису свјесни.

Самци се ослањају само на себе и научили су да сами ријешавају своје проблеме. Они имају јачи осјећај идентитета, мање доживљавају негативне емоције и срећнији су. Осим тога, отворенији су и нису везани за једно мјесто. Већа је вјероватноћа да ће путовати свијетом и бити спремнији да доживе нова искуства. Такође, показују виши ниво креативности и имају времена да се фокусирају на свој раст.

Научили су да воле себе. Неки људи, након што су остали сами, нашли су идеално вријеме да се коначно заљубе у себе. То чини да се угодније осјећају у властитој кожи и имају довољно снаге да раде на себи и покушају да постану особа каква желе да буду.

Успјешни су у каријери јер имају више времена и енергије да се фокусирају на изградњу успјешне каријере. Осим тога, вјероватније је да ће учествовати у различитим друштвеним и хуманитарним активностима и не везују се за материјалне ствари. Због тога је врло вјероватно да ће увијек радити посао који воле, а не који морају.

Здравији су, а студије показују да особе које су саме чешће вјежбају у поређењу с особама у браку. Неки психолози сугеришу да су жене које нису удате здравије, а доказ за то је податак да ријетко посјећују љекаре и узимају мање слободних дана.

Имају широк круг пријатеља, јер самци више напора улажу како би остварили и одржали пријатељске везе. Они су пажљивији и лакше одржавају дугорочне односе с људима у животу, пише klix.ba. Самци више воле да проводе вријеме са својом породицом и остварују бољи однос с браћом и сестрама.

Знају шта желе и вјерују у себе јер се не плаше да буду сами и не журе да уплове у везу тек тако. Они знају шта заслужују и нису спремни да пристану на мање од оног што желе. Избјегавају токсичне односе који ће им у животе унијети само анксиозност и стрес. Имају високе стандарде и спремни су да чекају праву особу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана