Реченице које мушкарци изговарају само када истински воле партнерку

ГС
Foto: Илустрација

За разлику од жена које много лакше вербализују осјећања, мушкарцима чак и у емотивним везама то не полази лако за руком.

Изражавање осјећања, нарочито ријечима, код мушког дијела популације углавном се сматра као "слабост".

Међутим, постоје оне реченице које нису "волим те", а које изговарају мушкарци који заиста воле своју партнерку.

Међу њима се посебно издвајају четири реченице као потврда љубави.

1. Примијетио сам да...

Ако мушкарац до ког вам је стало каже да је примијетио да се не осјећате добро, да нисте лијепо расположени или да сте нешто урадили, начин на који пијете кафу или се насмијете нечијем вицу, значи да обраћа пажњу на вас и на ситне детаље по којима сте посебни.

Те ситнице виде само мушкарци који су изразито заинтересовани за жену и оно што она јесте и желе да јој се приближе како би што више сазнали о њој.

2. Могу да ти помогнем...

Мушкарци имају потребу да се осјећају важни и корисни људима које воле, а нарочито женама. Ако вам понуди било какву помоћ, немојте да се нећкате.

Он то сигурно ради зато што му је стало до вас. Мушкарци баш не нуде помоћ свакој жени коју сретну, они помажу онима које воле и које им се свиђају и тако показују да се на њих можете ослонити.

3. Бићу уз тебе...

Ова и сличне изјаве, колико год звучале романтичне и нереалне за многе, кад вам каже момак са којим сте у тешким тренуцима, на то можете рачунати. Мушкарци не говоре овакве ствари, осим када то стварно мисле, и можете бити сигурни да ће вам бити потпора кад вам затреба.

Ако се стварно догоди нешто због чега вам треба помоћ или ослонац, он ће вам сигурно пружити утјеху, па и добар савјет. Мушкарци пристају да буду подршка само женама за које су емотивно везани.

4. Ово ме је подсјетило на тебе...

Ријетко који мушкарац, као што смо већ рекли, отворено показује своја осјећања. Али, то значи да ће на креативан начин дати "мале сигнале" да мисли на жену до које му је стало.

Ако вам каже да га је нешто подсјетило на вас, то је знак  да сте му стално на памети и да ситнице које га свакодневно окружују повезује са вама, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана