Препознајте када се некоме заиста допадате, а када је све то само варка

Агенције
Препознајте када се некоме заиста допадате, а када је све то само варка

Често се дешава да нас сигнали које нам друга страна шаље збуњују и не знамо шта неко мисли или осјећа према нама.

Када је ријеч о забављању ствари су се у посљедње вријеме драстично промјениле, поготово захваљујући апликацијама за упознавање које масовно користимо, али и трендовима у забаљању који су толико популарни.

Вјероватно смо сами криви због тога што не можемо да направимо јасну разлику између тога да ли неко жели да нам буде пријатељ или нешто више, а ствари не постају нимало лакше чак ни када са неким започнете романсу. Изашли сте на неколико дивних састанака, а онда изненада прије него сте и схватили шта се дешава друга страна више није заинтересована за вас.

Експерти за забављање и психолози откривају како да препознате када је неко заиста заинтересован за вас.

Уколико особа са којом сте изашли на састанак заврће рукаве, онда је то подсвесни сигнал да се ви тој особи допадате, а то нарочито раде жене. Подизање рукава хаљине, блузе или сакоа како би показале унутрашњост руке је знак којим даме показују да им се неко допада.

Уколико се некоме допадате, та особа ће наћи неки изговор да вам пише. Порука може да буде уврнута или потпуно ни са чим изазвана, али је свакако добар знак, јер та особа жели да ступи у контакт са вама и покрене разговор.

Kада је неко заинтересован за вас запамтиће све о чему сте претходно разговарали, а запамтиће чак и неке ситнице које се вама чине потпуно неважним.

Уколико вам шаљу поруке које се завршавају знаком питања, то је добар знак, јер показује да је особа заинтересована да са вама настави даљу комуникацију.

Постоји више нечина на којима неко говором тијела да вам покаже да му се допадате, а да то није непрестано буљење у вас. Гестови попут прекрштања ногу или нагињање благо ка вама може да буде одличан знак уколико се питате да ли се допадате особи са којом сте на дејту.

Ако вас позове да се нађете у неком фенси локалу или на изложби неког популарног уметника знајте да покушава да вас импресионира и да остави на вас одличан утисак јер се тој особи допадате.

Ако сте имали одличан дејт и разговор је текао као по лоју, особа са којом сте изашли биће веома узбуђена због вашег виђања, пише Индепендент. Само због тога што су провели пријатно вријеме са вама њихов ниво допамина је порастао и желеће још тога.

Дописивање често схватамо као рутину, нужно зло и потребу. Али, када вам неко пише тек онако с времена на вријеме, то значи да мисли на вас и да жели да знате да му се допадате.

Неки људи су с друге стране веома директни, па вам одмах и кажу како се осјећају. Тиме што то кажу јасно и гласно они штеде и своје, али и ваше вријеме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана