Препознајте их: Ове особине одају вјерног мушкарца

GS
Foto: X.com

Можда сте имали непријатна искуства у прошлости, гдје су се особе поигравале са вашим осјећањима. Такви партнери вас увијек тјерају да се преиспитујете колико вриједите и шта је то тачно што они желе од вас.

Тако да је прави драгуљ када нађете на некога ко је свјестан ваше вриједности и некога на кога можете да се ослоните и да укажете повјерење. Према стручњацима ово су три особине које посједује вјеран и зрео мушкарац.

1) Емпатија

Емоционална интелигенција јесте способност разумијевања и управљања сопственим емоцијама, као и способност да се саосјећате са емоцијама других. Мушкарац који је емпатичан се са проблемима суочава тако што искрено изрази осјећања и исто тако саслуша партнера, а не прибјегава манипулацији.

2) Поузданост

Колико можете вјеровати свом партнеру? Не само око великих питања као што је вјерност у вези, већ и са мањим стварима као што је долазак на вријеме и испуњавање обећања. Одговор на ово питање ће вам дати још одговор да ли се неће поиграти са вашим емоцијама.

Људи од повјерења су прилично директни. Кажу шта раде. Неће се обавезати осим ако нису сигурни да то могу испунити. Дакле, играње игрица за њих нема смисла. Они знају вриједност повјерења и напорно раде да га одрже.

3) Стрпљење

Кажу да је стрпљење врлина и то важи за људе који не играју игрице у вези.  Чак и ако им је потребно више времена за искрен разговор о нечему, они ће то учинити јер им је приоритет здрав однос, преноси Сенса.

И такође дају свом партнеру простор који им је потребан да расте. На проблеме и грешке реагују са изузетним разумијевањем и подршком, а не пасивном агресијом и емоционалном уцјеном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана