Пет тајни које мушкарци никада неће признати жени

ГС
Foto: Image by Mohamed Chermiti from Pixabay

Без обзира да ли са партнером имате искрен и отворен однос, колико разговарате о свему - постоје ствари које мушкарци, природно, неће хтјети да признају и о које вам неће први рећи.

1. "Волимо да гледамо друге жене"

Добро, знамо и то. Чињеница је да мушкарци воле да погледају згодну жену и окрену се за њом. То је урођена реакција, потпуно ван контроле, и што је још важније - сасвим је небитна. Немојте то узимати к срцу. Сваки нормалан мушкарац има потребу да гледа друге жене, а све док је само то у питању, заиста немате зашто да бринете. Уосталом, и ми жене волимо да погледамо згодног мушкарца.

2. "Супер је што излазиш са другарицама"

Да, знају мушкарци да је ОК када њихова девојка излази са пријатељицама, али не свиђа им се то у суштини. Воле они да проводе вријеме сами - изађу са мушким друштвом, играју игрице на компјутеру. Али, више би вољели да сте код маме него што сте са пријатељицама у проводу. Ипак, мала одсутност је добра. Више ћете се вољети.

3. "Срећни смо кад прве споменете важне теме"

Иако се понекад чини да мушкарци заиста не воле да разглабају о "важним" темама, није тако. Они су срећни када покренете теме које се тичу везе, брака, дјеце... Наравно, ако то учините у право вријеме и ако нисте нервозни и нападачки расположени. Мушкарци поштују теме великих разговора, а поготово када то учините опуштено и без притиска на њих. Притиске заиста не воле.

4. "Примјећујемо када вас други мушкарци гледају"

Можда се понекад и праве да не виде, али заправо све снимају и све виде. То изазива у мушкарцима осјећања између поноса и љубоморе.

5. "И даље гледамо порно филмове"

Не мора да значи да их гледају често, али мушкарци воле порниће. А били би и те како срећни да жене напокон прихвате ту чињеницу. И заправо желе да их жене гледају с њима. И да ту нема неке веће расправе. Не зато што им ми нисмо привлачне, већ их воле и њима то не представља никакав проблем или нешто необично. А из истог разлога не би требало да забрињава ни вас, преноси Супержена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана