Пет ствари због којих жене воле на дуге стазе

Г.С.
Пет ствари због којих жене воле на дуге стазе

Понашајте се према њој онако како заслужује, научите њен љубавни језик и слушајте је.

Дјевојке ћете прво привући физичким изгледом, а онда својим карактером. Ово су главне карактеристике које би мушкарци требало да знају како би лакше “освојили” жене.

1. Радите на себи

Овај корак никако не битребало прескочити. Зато, погледајте се у потпуности и пробајте да уочите шта би се дјевојци на вама могло да свиди, а што би је одбило. Размислите о томе, запитајте да ли и ви желите такве промјене на себи које би одговарале и вашој дјевојци. Свакако и ако одустанете од мијењања, велики је бонус што ће дјевојка примјетити да помак у размишљању.

2. Слушајте је

То не значи да ју слушате само ушима, већ и срцем и пуном пажњом. Замислите дјевојчино одушевљене када примјети како одлажете телефон и поклањате јој пуну пажњу. Када схвати да је стварно слушате свим срцем и да вас занима што она жели да каже - који су њени проблеми, шта воли, шта је нервира.

3. Поклоните јој нешто

Тешко да постоји неко ко не воли изненадне мале поклоне који показују знак пажње и љубави. Не морате својој дјевојци поклањати чуда попут великих и скупих поклона или луксузних путовања. Довољно је да јој некада покажете да мислите на њу.

4. Будите искрени

Ово је кључно и без овога нећете никад имати добар однос. Понекад је тешко рећи дјевојци да не волите хаљину коју има на себи или да не желите да промјени боју косу и сличне ствари, али то је циљ односа. Једноставно, морате бити искрени.

5. Поштујте је и понашајте се према њој равноправно

Запамтите, добар однос дјелује јер постоје два равноправна партнера. Подржавајте је у њеним одлукама и изборима, будите ту за њу. Третирајте је с поштовањем и гледајте је на исти начин на који гледате и себе. То што је жена не значи да она не може ствари које ви можете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана