Пет ствари које мушкарци мрзе код жена

ГС
Foto: Image by S. Hermann & F. Richter from Pixabay

Често кажемо да су мушкарци и жене два различита свијета и можда је управо то разлог за неразумијевање у вези или браку. Да не би било неразумијевања и недоумица, мушкарци су открили шта "органски не подносе" код жена – и такво понашање може да упоропасти чак и најљепшу везу.

1. Неће да кажу у чему је проблем

Знате кад вас он пита у чему је проблем јер види да сте нерасположени или љути, а ви кажете "ни у чему". Осим уколико заиста нисте лоше воље без неког посебног разлога, овим одговором односно прећуткивањем истине га сваки пут по мало тјерате од себе.

Док жене не желе да кажу у чему је проблем јер желе да мушкарац сам то схвати и извини се, они, с друге стране, не воле да "разбијају главу" око тога нити да покушавају да прочитају мисли.

Реците у чему је проблем и покушајте да га ријешите – тако је просто.

2. Несигурност

Стално тражите себи мане, кукате да сте дебели, имате велики нос, криве ноге? Немојте стално да се трудите да истичете своје мане пред партнером јер вам то ништа добро неће донијети, него порадите на томе да имате више самопоуздања.

3. Стална љубомора

Мушкарци не подносе љубоморне сцене! Љубоморисање углавном не доноси ништа добро, није знак да некога волите, већ да немате повјерења у партнера, а то дефинитивно није нешто што ојачава везу, напротив.

4. Стално провјеравање

Непрестано зивкање телефоном, испитивање гдје је, са ким и "има ли ту неких жена", сјајан је начин да учините да се партнер осјећа заробљеним и удаљите га од себе. Нико не воли да поред себе има посесивну и неповјерљиву особу, зато се прођите сталног провјеравања и то вријеме искористите за рад на себи, много ћете се боље осјећати, обоје.

5. Запостављање

Далеко од тога да мушкарци жуде да баш сваки слободан тренутак проводе са партнерком, али дефинитивно не уживају ни када га потпуно запоставите и имате времена за све, осим за њега. Мушкарци кажу да им то веома смета јер се осјећају као да су сви други важнији од њих, зато увијек издвојите макар мало времена за свог вољеног, преноси Мондо.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана