Пет секс-рекорда: Женски на 44 секунде, најбројније оргије...

Г.С.
Пет секс-рекорда: Женски на 44 секунде, најбројније оргије...

Секс је подручје вјечитог интереса људи, непресушна тема и подручје за обарање рекорда, стога се често истражује све око секса.

Научници у Калифорнији открили су које су званично највеће оргије на свијету, а који је то рекорд у броју оргазама. Неки од ових рекорда су необични, док други тестирају све границе.

Највећи пенис који је измјерен је од 34,2 центиметра има га Американац Џона Фалкон, док се вагином опсега 48 центиметра може похвалити Ен Сван из Шкотске.

Научници из Центра за брачне и сексуалне студије у Калифорнији измјерили су највећи број оргазама у једном сату. Рекордерка је била жена с њих чак 134 (с новим оргазмом отприлике сваких 44 секунде). За мушкарце, резултат је био много скромнији, држи га мушкарац са 16 оргазама у сат времена.

Највећи музеј пениса у свијету, онај у исландском Рејкјавику отворен 1997. данас садржи и излаже преко 300 примјерака пениса. Пријављује се и све већи број мушкараца који би вољели да донирају свој пенис након смрти.

Мушкарци се често хвале својом вјештином откопчавања грудњака, а садашњи рекорд држи Томас Вогел који их је откопчао чак 56 у минути, а занимљив је податак да се при томе служио само једном руком.

Највеће оргије у свијету одржале су се у великом складишту у Јапану гдје је истовремено општило чак 250 парова. Све је то снимала филмска екипа. Свих 500 аматера прошли су тестирање на сексуалне болести.

Најснажнија вагина на свијету званично припада руској гимнастичарки Татјани Козхевниковој, која својим гениталијама може да подигни чак 14 килограма. Каже како је то резултат свакодневног вјежбања вагиналних мишића по пет минута током 20 година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана