Ово су најбољи датуми за вјенчање у 2024. години

Агенције
Foto: Илустрација

Најбољи дани за вјенчање 2024. године, поклапају се са Венером, планетом љубави, романтике и љепоте, која се укршта са Плутоном, владаром љубави, секса и брака.

Јупитер такође игра улогу у неким од ових датума, јер је веома повољан знак за велика славља и срећу.

Ако сте спремни да резервишете датум за вашу церемонију из снова, или желите да знате да ли датум вашег вјенчања препоручују астролози, наставите да читате…

Пошто је Венера у Водолији у кон‌јункцији са Плутоном у Водолији, 17. фебруар је једно од најповољнијих датума за склапање брака у 2024. години.

Датум је идеалан, јер пада само неколико дана након романтичног Дана заљубљених или Светог Трифуна, заштитника винара.

Не само да ово поравнање садржи планету љубави и планету брака, једну поред друге, већ ће постојати и пет знакова у Водолији, знаку љубави и пријатељства.

Зато је ово савршен тренутак за вјенчање са вашом животном љубави и најбољим пријатељем. Прољећна вјенчања са букетом свјежег пољског цвијећа

Ако сте одувијек желели да кажете судбоносно „да“ носећи букет свеже процветалог пољског цвећа, имаћете две велике прилике да то учините ове године.

Први датум пада 24. марта, пошто ће четири планете (укључујући и Венеру) бити у романтичном и емотивном знаку Риба.

Осим тога, Венера ће током овог времена секстилирати са Јупитером у сензуалном знаку Бика, па би могло да се испостави да младенце чека веома узбудљив медени мјесец.

Ако мартовска церемонија не одговара вашем распореду, размислите да на луди камен станете 29. априла.

Тада ће се Венера придружити још три планете у знаку Бика (укључујући Јупитер), док ће друге три планете бити у Рибама, тако да очекујте да ће пуно љубави бити у ваздуху, а дан је савршен за велику свадбу, са пуно званица.

Вјечна љубав у врелим љетњим данима

Зашто не бисте испратили сезону врелог љета малом церемонијом вјенчања у приватној режији? Романса ће свакако висити у ваздуху 29. августа, пошто ће Венера у Ваги бити у тригону са Плутоном у Водолији.

Са Вагом, која представља закон и уговоре, и њежном Водолијом на брачној планети Плутона, заљубљени парови би могли да се одлуче за романтичан бијег и интимно вјенчање, са само пар најближих пријатеља, као званицама.

У сваком случају, за било коју варијанту вјенчања да се одлучите, није лоша идеја да вам, за сваки случај, овај касни љетњи дан буде на радару, пише Луфтика. Судбоносно „да“ на почетку зиме

Венера ће поново бити у Водолији 7. децембра, па ће управо овај датум бити посљедњи идеалан дан за венчање у 2024. години.

Међутим, то није једина околност која овај рани зимски датум чини идеалним за склапање брака.

Према тумачењима астролога, планета љубави ће такође бити у кон‌јункцији тј. „на истом степену нуле“ као Плутон, планета брака, у Водолији, а Мјесец ће такође бити у слатком знаку Риба.

Ово је идеална прилика да на луди камен стану двоје људи који су дубоко заљубљени и само чекају прави тренутак да склопе брак.

Ово поравнање би могло да учини венчање чином који ће се заувијек памтити, на коме ће гости лити сузе радоснице.

Ако вам то личи на дубоку везу коју имате са партнером, можда бисте требали да размислите да што прије пошаљете позивнице пријатељима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана