Ово је шест највећих грешака мушкараца код завођења жена

Г.С.
Ово је шест највећих грешака мушкараца код завођења жена

Осуђено на пропаст: Од изигравања добрице до чекања њеног допуштења за све.

Мушкарце који се превише труде жене доживљавају као очајне, и не вјерујте ни једној која вам каже да није тако.

1. Претвјарање

Мушкарци често имају погрешну претпоставку да жене падају на изглед, новац или саму љубазност. Иако то код неких може дјеловати, то је најчешће краткорочно. Једна од првих ствари која ће жену одбити је његово изигравање добрице - од општих ставова па до третирања ње. То женама не говори да је он добар, већ да он нема искуства нити одважности у себи.

2. Погрешно читање сигнала

Према урбаним митовима, свака жена ће бити освојена ако се мушкарац довољно дуго труди. Истина је да је за развој хемије и “равноправан” улазак у однос важно читати њене сигнале. То значи да треба да пратите колико се често сама јавља, колико је заинтересована за излазак, да ли иницира додире или погледе те јој треба одговарати у приближно једнакој мјери, а не трчати пет корака испред. И жене, баш попут мушкараца, више цијене нешто за што су се морале да се потруде, него оно што су одмах добиле.

3. Претеран труд

Ако она не може да изађе јер има претходни договор, посао или било какву другу обавезу - то је сасвим нормална ствар. Исто тако, није нормално да мушкарац који осваја жену трчи на сваки њен позив и отказује своје претходне договоре, те увијек буде доступан за њу. То на почетку односа више личи на очај и опсесију, него на мушкарца који има изграђен живот, цијени себе и зна што хоће.

4. Форсирање

Колико год се то чинило добром идејом из романтичних филмова, претерана признања свиђања, па чак и љубави након неколико састанака нису реални. Чак и ако је то све само резултат хормона или жеље да је што прије одведете у кревет, мушкарац треба да зна да стане на лопту и само замислити супротну ситуацију - да њему жена на другом састанку изјављује љубав, планира дјецу... Најбоље је прво се добро упознати и пустити да се све одвија спонтано.

5. Препуштање иницијативе њој

Иако има разних типова жена, по правилу већина њих не жели нити “сировину” нити “мекушца” - већ неку средину, нормалног дечка. Они мушкарци који у страху да не погријеше све одлуке предају њој, већ откривају своју несигурност, која није нимало привлачна. Ако она увијек мора да изабере филм, јело, кафић или шта ће се радити, велике су шансе да га неће доживети као неког ко зна што жели.

6. Самохвалисање

Причање о себи у суперлативима и самохвала нису претјерано привлачни. Жене би радије волеле саме да донесу закључак него да слушају “сви кажу да сам ја најбољи”, “био сам најпаметнији на факсу”, “могу дићи највише у бенчу”. Ништа што вриједи не треба толико да се рекламира, а баш попут мушкараца, и жене би радије неке ствари откриле и закључиле саме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана