Ово је пет најмрачнијих мушких сексуалних фантазија

ГС
Ово је пет најмрачнијих мушких сексуалних фантазија

Мушке сексуалне фантазије скоро увијек подразумијевају секс са двије жене, орални секс или доминацију.

Ипак, мушки ум је пуно занимљивији и шароликији од онога што се представља као устаљено маштање које углавном то и остаје. С друге стране, фантазије и постоје као бијег од стварности која би их ионако вјероватно уништила за сва времена.

Доносимо вам пет мушких фантазија које се ријетко налазе на оваквим листама, а и које ћете ријетко чути као признање на сва звона јер су поједине једноставно – табу.

Варање

Иако се ријетко спроводи у д‌јело које углавном значи и крај везе или брака, већина мушкараца ће се барем једном препустити маштарији да иза леђа своје боље половине ужива у тијелу друге жене коју не мора нужно да познаје. Ова фантазија заправо је продужена верзија забрањеног секса која се може „испробати“ у спаваћој соби без потребе за варањем – давањем улога.

Предавање

Иако су мушкарци љубитељи осјећаја доминације, поготово оне у току сексуалног чина гд‌је је љепши пол (на пристанак) подређен његовим жељама, друга страна медаље показује да негд‌је у њиховом уму мора постојати и жеља за дијаметрално супротним искуством. Ситуација гд‌је жена доминира и одређује ток сексуалног чина честа је фантазија која се тешко прелама преко мушког језика.

Гледање

Мушкарци су визуелна бића која напросто обожавају да посматрају сексуални чин. Ово је премиса цијеле индустрије за одрасле, али и сексуална фантазија која се стидљиво манифестује од пубертета. Ова фантазија може се реализовати у виду снимања или фотографисања сопственог сексуалног чина уз пристанак партнера, али и у виду посматрања туђег шкакљивог чина у којем је мушкарац, уз пристанак учесника, само пасивни гледалац.

Другачији секс у троје

Из претходне фантазије створена је њена ултимативна и условно најмрачнија верзија – посматрање партнера у чину са другим мушкарцем уз евентуално учешће. Иако на први поглед ова фантазија звучи одбојно и додирује страшни свијет агресивне љубоморе, психолози је управо објашњавају као врсту личне катарзе у којој се мушкарац ослобађа посесивности док пристаје да његова партнерка доживи своју врсту секса у троје. Укратко, једнакост полова до крајњих граница.

Секс са пријатељицом

Иако фантазија под бројем четири спада у групу оних које се можда спомињу најрјеђе, ипак постоји маштарија која игра улогу јавне тајне – секс са пријатељицом или пријатељицама. Ова фантазија није негација пријатељства, али мушкарци остају мушкарци. Чак и ако пријатељство никад не прерасте у нешто више, увијек ће постојати фантазија чије признање може уништити дугогодишња познанства и коју је сигурно најбоље задржати за себе, преноси Супер жена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана