Овим хороскопским знаковима смијеши се љубав у 2020. години

index.hr
Овим хороскопским знаковима смијеши се љубав у 2020. години

Има нечег чаробног у овом дијелу године када се људи осјећају и понашају другачије.

Због тога многи посебно у ово вријеме маштају о проналажењу праве љубави која ће их угријати и с којом ће моћи да проведу интимне тренутке.

Те жеље ће се ове зиме остварити када су у питању слиједећа три знака хороскопа.

Ован: Осјећаћете се феноменално, а тако ћете и изгледати

Ваш друштвени живот ће ове зиме бити веома живописан. Међу великим бројем људи с којима ћете се сретати могао би да се издвоји неко ко ће на посебан начин да привуче вашу пажњу. Већ почетком фебруара можете да очекујете невјероватна задовољства и дивљу страст с особом која вас буде занимала, а то ће вам додатно појачати шарм па многи неће бити у стању да вам одоле, пише Elite Daily.

Бик: Препустићете се задовољствима живота

Марс, планета сексуалне жеље и вруће страсти, склизнуће 3. јануара у пустоловног Стријелца у вашој осмој кући, кући секса, трансформације и интимних заједница. То ће појачати вашу необуздану страст и енергију. Могуће је да ћете отићи на романтично путовање с неким или ћете упознати неког на путовању у иностранству. Све је могуће у овом раздобљу. Уживаћете у нечем што нисте очекивали.

Рибе: Оствариће вам се све маштарије

Када Венера изврши утицај на ваш знак 13. јануара, можете да очекујете много лепих догађаја о којима сте дуго маштали. Највјероватније ћете, због утицаја Меркура, добити поруку од ваше сродне душе или ће доћи до разговора с њом који ће вас додатно зближити, преноси Index.hr. Било како било, ове зиме се не плашите да зграбите оно о чему сте мислили да можете само да сањате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана