Ових 10 ствари ће задржати романтику и љубав у вези

ГС
Ових 10 ствари ће задржати романтику и љубав у вези

С времена на вријеме лијепо је за партнера учинити мале гесте које пуно значе те испробати нове ствари које ће задржати романтику и љубав у вашој вези.

 

Доносимо вам неколико секси ствари које морате испробати са својим драгим, без обзира на то да ли тражите нешто што ће обновити ватру у вашој вези или пак само додатно ојачати ваш однос.

Спавање на свиленој постељини

Једна од најдражих секси ствари које дефинитивно морате испробати (ако још нисте) је спавање на свиленој постељни. Свилена постељина благотворно ће дјеловати на вашу кожу, а ужитак спавања уз додир свиле је напросто невјероватан. А да не говоримо о томе како је тек невјероватно водити љубав на свиленој постељни. Одаберите своју омиљену боју, осјетите дашак луксуза и проведите незаборавну ноћ са својим човјеком.

Кремасто туширање

Набавите изразито кремасти гел за туширање и њиме лагано и њежним покретима мажите свог драгог по цијелом тијелу, а потом нека он намаже вас. Стисните се један уз другог, пустите да млаз воде тече по вама и препустите се ужитку.То ће вас обоје излудити, а оно што слиједи зацијело ће вам остати дуго у памћењу.

Пјенушава купка

Имате ли каду (или још боље јацуззи), припремите свом драгом и себи пјенушаву и мирисну купку. Ускочите у топлу воду, упалите мирисне свијеће и уживајте. Додајте мало етеричног уља како би пробудили своја чула и опустили се. Дозволите му да вас дира и мази по цијелом тијелу и препустите се, а можете испробати и вођење љубави у кади.

Пиџаме од кашмира

За љепши ужитак спавања набавите пиџаме од кашмира или неког другог угодног материјала. Нема љепшег од осјећаја меког кашмира на вашој кожи, а и пуно љепше изгледа него широке мајице у којима иначе већина нас има навику спавати. Обоје ћете се сјајно осјећати и бити боље расположени за посластицу прије спавања.

Доручак у кревету

Умјесто журбе од ранога јутра, ако можете, приуштите себи доручак у кревету. Након буђења себи дозволите да останете мало дуже у кревету и уживајте у мажењу са својим драгим, а потом заједнички доручкујте – у кревету.

Читајте наглас

Изненадиће вас колико секси може бити читање наглас, особито ако је ријеч о књигама еротичнијег садржаја. Одаберите нешто у чему ћете обоје уживати, било да је ријеч о поезији или пак некој еротичној причи. Прочитајте једно другоме неколико поглавља сваке вечери прије спавања, то може бити врло опуштајуће и лијепо.

Масажа

Ако још нисте са својим драгим уживали у масажи, крајње је вријеме да то учините. Набавите миришљаво уље за масажу и замолите свог драгог да вас измасира. Такође, и ви њему можете приуштити секси масажу. То је прави начин да се узбудите прије вођења љубави, а еротска масажа може бити врло лијеп увод у врућу предигру, само се препустите машти и уживајте.

Грицкајте у кревету

Купите грицкалице или нешто што обоје волите и направите себи малу гозбу, у кревету, дакако. Одаберите воће, сир, чоколаду и остале ситнице које обожавате. Напуните тацну, однесите га у кревет и храните једно друго. То ће вас обоје добро насмијати и забавити.

Пикник у врту

Јесте ли икад камповали? А јесте ли икад камповали у властитом дворишту? Иако се идеја на прву чини луда, то је заправо супер идеја која ће вас добро забавити. Уосталом, понекад је добро испробати нешто ново и мало изаћи из рутине. Поставите шатор у дворишту, испеците фине колачиће и забава може почети. Привините се уз свог драгог и уживајте у мирисима и звуковима природе те у погледу на звијезде. Наравно, ова је идеја проведива само љети, а зими можете испробати камповање у дневном боравку.

Трудите се

И за крај, имајте на уму да не смијете занемаривати свој љубавни однос ни дозволити да он западне у рутину. И ви и ваш драги се морате потрудити ако желите своју везу одржати успјешном. Покажите свом партнеру колико га волите и свако мало га изненадите малим ситницама које заправо јако пуно значе јер показују колико вам је стало.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана