Ови знакови говоре да сте у вези с манипулатором

index.hr
Ови знакови говоре да сте у вези с манипулатором

Можда је вашој вези претходило пријатељство па сте мислили да га довољно добро познајете.

Међутим, манипулатори су веома вјеште особе које тачно знају како треба да поступају да не бисте препознали њихове истинске намјере.

Како пише “Your Tango”, ових пет знакова потврђују да сте у вези с правим манипулатором.

1. Претерано завођење и комплименти

Манипулатори на почетку везе воле да оставе утисак принца на белом коњу. Непрестано ће вам дијелити комплименте и потпуно вас опчинити, а затим ће, када потпуно схвате како размишљате, то почети да раде само када им од вас нешто треба.

2. Убрзавање свих процеса у вези

И док бисте с неким другим можда годину дана били у вези па затим размишљали о усељењу заједно, па о просидби, манипулатор ће све процесе убрзати и извући прстен већ на, рецимо, десетом сусрету. Они не воле да губе вријеме како би што пре дошли до свог циља, а вама ће то приказати тако да изгледа да су толико заљубљени у вас да једноставно не могу да замисле себе с било ким другим.

3. Нема границе ни у чему

Он ће вас увјерити да зато што сте у вези не треба да имате никакву приватност нити тајне. По могућности, наговориће вас на заједнички рачун у банци и дијељење профила на друштвеним мрежама, а примјетићете како флертује са женама које му се нађу у близини јер му је пажња потребна у сваком тренутку. Наравно, вас ће увјерити да то ради како би стекао симпатије које би касније могле да му користе.

4. Контрола у кревету

На почетку ће вас оборити с ногу невјероватним умијећем у кревету, а касније ће почети да инсистира на стварима које једино њему пријају. Ако га упитате зашто не жели да угоди вама, он ће вам рећи да је то један од начина како да вам љубавни живот буде узбудљивији. Манипулатори једноставно имају спреман одговор на све.

5. Омаловажавање

Ово је крајњи показатељ да сте у вези из које хитно морате да изађете. Манипулатори су склони тактичком омаловажавању како бисте се ви осјећале мање вредном и како бисте мислиле да сте срећнице што је он уопше с вама, преноси Индекс. Једино чега треба да будете свјесне јесте да мушкарац који вас заиста цени и воли то неће никада радити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана