Ови љубавни савети немају везе са истином

Agencije
Ови љубавни савети немају везе са истином

Проналазак сродне душе умије да буде врло фрустрирајуће и депресивно искуство због ког на тренутке изгубимо вјеру у љубав. У таквим тренуцима у потрази смо за саветима шта да радимо, али већина њих је погрешна.

 

Такви савјети су углавном бескорисни, пише Космополитан и не треба да их слушате. Ево неких:

Не можете да нађете праву љубав на друштвеним мрежама

Уврежено је мишљење да се на апликације за упознавање пријављују само чудаци и особе које не могу да нађу љубав уживо. А у ствари, много срећних веза је настало управо путем интернета, а чудаке можете да нађете и уживо.

На почетку будите савршени

Наравно да желите да одмах оставите најбољи утисак, али нема потребе да се претварате да сте нешто што нисте. Од почетка будите опуштени и онакви какви јесте јер ћете само тако знати да ли је особа с којом сте за вас права или није.

 

Знаћете ко је права особа за вас оног тренутка када је угледате

Неко ће вам бити згодан чим га угледате, али тек кад га упознате знаћете да ли је прави човек за вас, а сигурно нећете то сазнати када вам телом прође нека чаробна струја када се ваша сродна душа појави пред вама.

Супротности се привлаче

Истина, лепо је када вас неко надопуњава и када има оно што вама недостаје и обрнуто. Ипак, животна интересовања морају да вам се поклопе јер без тога ваша веза не води ничему.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана