Ове ријечи жене обожавају да чују

Агенције
Foto: Илустрација

Жене су изузетно слабе на мушкарце који показују осјећаје и не скривају да су понекад рањиви, а свака лијепа ријеч више је него добродошла да се женско срце растопи од милине.

Наиме, наизглед хладну и строгу жену растопиће искрени комплимент мушкарца који јој се свиђа. Жене једноставно воле чути да су посебне, да су угодно друштво, знати да је њихово мишљење мушкарцима заиста важно. Оне су изузетно  слабе на момке који показују осјећаје, не скривају да су понекад рањиви и уз њу су без обзира што се догодило.

Пет ствари које свака жена воли  чути од мушкарца:

1. Кад истакне њену специфичност као нешто неодољиво

То може бити нешто физички на жени, њено понашање, реакције у одређеним ситуацијама. Ако мушкарац каже нпр. "Неодољиве су ми твоје рупице на образима док се смијеш", жена ће се сигурно растопити. На тај начин он показује колико пажње посвећује ситницама на њој или у њезином понашању, јер баш свако воли да га други гледају пажљиво, а не површно.

2. Замоли жену да изнесе своје мишљење

"Шта ти мислиш о томе?" - питање је које свака жена жели чути од мушкарца. Осим што ће тако показати да сматра жену паметном, показаће  и како цијени њено мишљење те жели знати како она размишља. Жене такве мушкарце гледају као оне који имају потенцијала за квалитетну везу.

3. Каже да се у њеном друштву осјећа угодно

Жене воле мушкарце који се не боје показати да су понекад рањиви па јој отворено признају како с њом могу бити оно што заиста јесу и могу се лако опустити. Осим тога свакој жени је драго чути да је угодно друштво.

4. Ужива наглас у њеном мирису

Било да се ради о интимним дијеловима тијела или не, свака жена воли знати да угодно мирише. Тад се осјећа сигурније и опуштеније, а за добру атмосферу у вези или у кревету то је врло битно.

5. Каже јој колико је лијепа, привлачна и посебна

Будимо реални, не постоји човјек на овој планети који не воли чути да је лијеп, привлачан и посебан. Жене су посебно осјетљиве на те ствари. Свака воли знати да је мушкарцу неодољива, посебно кад јој он то отворено каже пред другим људима, пише Елит Дејли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана