Особе рођене у овим знаковима најлошији су љубавници

index.hr
Особе рођене у овим знаковима најлошији су љубавници

Прије него што се упустите у авантуру са припадником једног од ових знакова, размислите још једном.

Иако се вјештине разликују од особе до особе, велика је вјероватноћа да нећете имати шта да препричате пријатељицама ако вам је партнер рођен у једном од ових знакова.

Рак

Ракови обожавају да разговарају. Прије самог секса воле да прокоментаришу ситуацију у којој се тренутно налазите. Али ту прича не стаје. Ракови са причом настављају и током самог секса и врло су критични ако им се нешто не свиђа. Понекад ће инсистирати на изјавама љубави и наљутити се ако не добију оно што желе.

Дјевица

Опше је познато да Дјевицама нико није довољно добар и то воле да стављају до знања. Замјериће вам сваку ситницу и уништити добро расположење за час. Увјерени су да су они далеко најбољи љубавници и како нико не може да им парира.

Близанци

Близанци играју прљаво, па су у стању да вас наведу да помислите да воле све оно што и ви волите, а када се свјетла угасе, примјетићете њихову монотоност и помислити да размишљају о нечем сасвим другом. Врло вјероватно ћете бити у праву.

Јарац

Особе рођене у овом знаку невиђени су егоисти. Тражиће од вас да радите само оно што њима одговара, а неће се ни мало потрудити како бисте и ви уживали у тренутку. Ако примјетите да вас не гледају током секса, то је зато што замишљају другу особу.

Рибе

Емотивност Риба представља велику ману када је у питању секс. Иако ће покушати да пригуше своја осјећања првих неколико пута, убрзо ће показати своје право лице. Немојте да се изненадите ако се расплачу током самог чина вођења љубави или чак и нешто раније.

Стрелац

Иако важи за ватрени знак, Стрелац је у кревету све само не ватрен. Технике завођења им иду од руке, међутим прича ту стаје. Пробудиће вашу машту, а затим вас разочарати пасивношћу. Може да се догоди и да заспу током секса који је за њих занимљив само као идеја, али не и као чин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана