Незгодно: Случајно назвала мужа док је имала однос с љубавником

ГС
Незгодно: Случајно назвала мужа док је имала однос с љубавником

Прича једног мушкарца који је сазнао да га супруга вара, постала је вирална.

Све је почело с питањем на друштвеној мрежи Квора: "Како сте сазнали да вас жена вара?".

Мушкарци су открили бројна искуства, али једно од њих привукло је највећу пажњу.

"Ово је најбруталније хватање на дјелу које сам у животу видио и то лично", започео је један мушкарац и испричао искуство познаника.

Открио је да је његов колега дуго био сумњичав, сматрао је да га жена вара, али никада није имао доказа за то. Увјерио се током једног потпуно обичног дана на послу, када је с колегама направио паузу за оброк.

Супруга га назвала и стењала док је имала однос с љубавником.

"Ово се није догодило мени него колеги. Мјесецима је сумњао да нешто није у реду с начином живота његове супруге, али никада није имао доказ. Све нас је излуђивао на послу причама о њој, непрестано нас је питао за савјет, препричавао сваку ситницу. Онда смо једног дана отишли до кухиње како бисмо ручали, а њему је зазвонио телефон. Викнуо је: 'Чекај, то је моја жена'. Лице му се зацрвенило чим је ставио телефон на ухо. Почео је да вришти на њу преко телефона, док смо ми упорно запиткивали шта није у реду. Полудио је! Ставио је телефон на сто и укључио звучник. Његова супруга га је назвала током полног односа", испричао је мушкарац шокантну причу.

"Могли смо их чути како стењу и стењу, непрестано, а мој колега је изгледао као да је изгубио разум. Очигледно су били толико бучни да га нису могли ни чути како виче на њих преко телефона. Презнојио се, зграбио телефон и отишао кући да се суочи с њом. То је најбруталније хватање на дјелу које сам икада видио и којем сам био свједок", написао је мушкарац, пише "Еспресо".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана