Не очекујте да вам чита мисли: Пет начина на који жене саботирају везу

ГС
Не очекујте да вам чита мисли: Пет начина на који жене саботирају везу

Иако су припаднице њежнијег пола често спремне да за своје грешке оптуже одмах партнера, ваљало би прије тога да се суоче са својим манама. За љубав и свађу потребно је двоје, па прије него што окривите партнера, добро размислите и колико сте ви допринијели ситуацији која вам смета.

Не сређујете се више

Послије периода у коме сте унапријед размишљали о комбинацијама којима ћете га оставити без даха, наступило је раздобље тренерки, јеловника на мајици и природне љепоте, односно непосвећивања пажње ни себи ни њему. То је у реду, али само ако немате ништа против тога што ће он престати да вас доживљава као предмет пожуде. С времена на вријеме потребно је да га изненадите, а и ви ћете се осјећати боље.

Љубомора и забране

Од оне "не можеш да гледаш Лигу шампиона, јер ми почиње омиљена серија" до тога да се дурите сваки пут када пожели да изађе с пријатељима. Ако не желите да ваш дјечко буде један од оних који своју дјевојку описују као аждају – мало олабавите, пише Индекс. Уосталом, ни њему није драго кад ви излазите с пријатељицама (иако вам то никада неће признати).

Више не проводите време заједно

Ваш дјечко већ дуго долази код вас тек кад прегледа Фејсбук, а више ни не излазите. Код куће није баш увијек најљепше, а за добру везу повремени заједнички изласци су неопходни. Ако они постану чаробни, али само једном годишње – вријеме је за промјене.

Очекујете да он размишља као жена и да вам чита мисли

Таква очекивања не само да су бескористан губитак времена, већ су и велики узрок тензија. Мушкарце жене збуњују, а жене не разумију мушкарце. Тако је увијек било, тако ће и остати. Зато су комуникација и компромис јако битни.

Покушавате да га промијените

Немојте, осим ако се дотични облачи стварно лоше или ако се ради о ситницама које вам иду на живце. Немогуће је промијенити нечију личност. Преостаје вам или да га прихватите таквог какав је или да тражите даље. Уз мали подсјетник да ни ви нисте баш у свакој ситуацији "идеалан материјал за удају".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана