Не бисте вјеровале, али и ово је знак да вас партнер вара

Агенције
Не бисте вјеровале, али и ово је знак да вас партнер вара

Шапутање у телефон, скривање порука и “муљање” неки су од очигледних знакова за узбуну у вези, због којих оправдано можете да посумњате да вас партнер вара.

Али стручњак за везе Мери Рапини упозорава да постоје и неки мање очигледни знакови који указују на превару партнера, а један је јако лако схватити потпуно погрешно, преноси index.hr.

Као један од најнеочекиванијих знакова који одају прељубнике, она је истакла изненадно пробуђену страст, коју преварене особе често не доживљавају као лош знак за везу.

“Када почну да варају, многи људи постану сексуално хиперактивни и чешће воде љубав са партнером него што су то радили прије него што су се упустили у аферу”, објашњава Мери и наглашава како се то посебно односи на мушкарце.

Као још један мање очигледан знак да вас партнер вара навела је и зависност према друштвеним мрежама, јер људи који имају потребу да често нешто објављују на друштвеним мрежама увијек траже потврду од других, а варање партнера је класичан примјер тражења потврде од неког новог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана