Најчешћа фантазија на сајтовима за одрасле су учитељице: А тек да видите ко је слиједећи на листи

Агенције
Најчешћа фантазија на сајтовима за одрасле су учитељице: А тек да видите ко је слиједећи на листи

Да ли је то због њихове моћи, кажњавања или начина на који пишу по табли табли, учитељи очигледно поседују нешто због због чега људима постаје “вруће”.

“Филм са учитељицама” је најчешће претраживана професија на веб локацијама за одрасле у Великој Британији, са 14.570 прегледа сваког мјесеца. Према истраживању MiJobKuote, само ријеч “порно” има 40.556.200 просјечних мјесечних претрага у Великој Британији, а наставници су на врху професија о којима људи највише фантазирају.

Одмах иза су “порно собарице” са око 12.670 претрага мјесечно и 7.810 прегледа на веб локацијама за одрасле. Изненађујуће је да су медицинске сестре трећа најсексепилнија професија са 9.710 претрага. Све ове професије - учитељи, собарице и медицинске сестре раде невјероватно важан, исцрпљујући и озбиљан посао - тако да им можда неће бити драго што су чест предмет сексуалне фантазије, али тако изгледа функционишу поједини умови, пише британски “Метро”.

Није случајно што су прве три на листи традиционално “женске” професије - што је вјероватно и разлог због кога су тако лако сексуализоване.

Канцеларијски радници се такође високо котирају, 8.700 Гугл корисника мјесечно тражи “канцеларијски порно”, а имају 10.936 претрага на сајтовима за одрасле. Једна од најчуднијих и најспецифичнијих претрага те врсте, а међу првих 20 су радници обезбјеђења на аеродрому (270 претрага мјесечно).

Слично томе, затворски чувари имају 1.180 резултата на сајтовима за одрасле. Има нешто везе и са бројевима чим је појам “математичар” на веб локацијама прикупио 582 резултата, а “књиговођа” је достигао 577 резултата претраживања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана