Мушкарце старије од 40 година узбуђују ове двије ствари, многи ће се изненадити кад виде које

ГС
Мушкарце старије од 40 година узбуђују ове двије ствари, многи ће се изненадити кад виде које

Према једној недавно спроведеној анкети, мушкарци изнад 40 година нарочито воле две ствари – вероватно ћете се изненадити кад видите које.

С друге стране, млађи мушкарци су жељни експериментисања – што је с једне стране и логично.

Мушкарци желе брзи и прљави секс без икаквих граница? Да, могуће је. Према анкети  знатно се разликују жеље мушкараца старијих од 40 година и оних млађих. На шта се то пале средовечни мушкарци? Нежно, а не прљаво и грубо

Вјеровали или не: мушкарци старији од 40 година највише желе романтику у кревету! Наиме, љубљење и њежан, лагани, мазни секс налазе се на првом и другом мјесту њихових жеља! Испред оралног секса.

Затим на листи слиједи ‘нормалан секс’ (шта год подразумевали под тим), а онда секс са женама у секси доњем рубљу и високим штиклама, СМ игрице и секс у троје. Фотографисање или снимање за вријеме секса уопште им не пада на памет. А каква је ситуација с млађим момцима?

Мушкарци у двадесетима и дјелимично и у 30-има, барем према овој анкети, спремнији су на експериментисање. Секси фотографије и видео? То им је супер! И секс са више особа је у топ пет жеља у кревету.

Истраживања показују да су мушкарци сексуално најактивнији и најмоћнији између 20. и 30. године – међутим, тада су ипак више концентрисани на квантитет, а не на квалитет у кревету. У средњим четрдесетим годинама живота највише се мења квалитет у сексу. Наиме, потврђено је да у доби од 45 година мушкарци (али и жене) имају мање секса, али секс тада постаје значајно квалитетнији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана