Можда то нисте очекивале, али ове дијелове женског тијела мушкарци просто обожавају

B92
Можда то нисте очекивале, али ове дијелове женског тијела мушкарци просто обожавају

Већина мисли када су мушкарци у питању да падају само на савршена, затегнута, издужена и женска тијела без мане

. Али права истина је да они заправо воле неочекиване детаље, а највише цијене природан изглед.

Коса

Њен мирис и свјежина када наслони своје усне желећи да је пољуби. Начин на који она пада преко очију буди жељу да је лагано руком склоне иза вашег уха, на који се сјаји буди у њему готово неиздрживу жељу да руком прође кроз њу и ужива у њеној мекоћи.

Очи

“У њеним очима љубав почиње” каже пјесма. Очи жене заиста су чаробне и то без обзира на сијенке и маскару које женама дају сигурност и самопоуздање. Мислите ли да је мушкарцима важно да ли носите шминку?

Кожа

Тако глатка и мека, као да га позива на пољубац и нежан додир. Управо је кожа један од разлога зашто би мушкарац радије проводио романтичне тренутке са женом него са својом богатом колекцијом филмова за одрасле.

Рамена и заобљеност женског врата

Има нешто у жениним раменима и врату што је мушкарцима неодољиво. Можда је то савршен облик који их привлачи да се приближе, нежно наслоне своје усне и удахну тај природан мирис женске коже. Овај део женског тијела уједно се сматра и ерогеном зоном.

Леђа

Темељ сваког елегантног држања и грациозног хода је дискретна С линија леђа, за коју бројни мушкарци истичу како их привлачи више од деколтеа. Суптилно наглашена изразом или узаним комадом одјеће, чврста и лијепо обликована леђа су бројним умјетницима инспирација, а мушкарцима магнет привлачности.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана