Многи ће се изненадити: Физичке особине којима мушкарци не могу одољети

GS
Foto: Instagram

Према науци, мушкарци су опсједнути појединим физичким особинама. У овом модерном добу технологије и друштвених медија онлине спојеви један су од најбољих начина за проналазак партнера, али и најгори.

Апликације за спој

Иако вас апликације за спојеве могу приближити већем броју партнера, они такође могу бити једни од најгорих које сте икада упознали.

Откако постоје разноврсне онлине платформе за упознавање, многи су покушавали пронаћи најбољи начин за привлачење потенцијалних партнера, од избора профилне фотографије до уређивања самог профила.

Али на крају, не можете побиједити нечије особне преференције. То је добра лекција и не бисте се требали покушавати поправити како бисте се уклопили у неки стандард љепоте који мушкарац има. Онај којем је суђено бити с вама вољеће вас баш онакве какви јесте - с манама и врлинама.

Проведена анкета

 
Интернетска мрежа за упознавање испитала је навике својих више од 318 милиона корисника из цијелог свијета те упоредила резултате на темељу спола, сексуалности и физичких особина као што су тип тијела, висина, боја очију и боја косе, доноси ЈорТанго.

Успут су открили које жене обично добивају највише порука и одговора од мушкараца, а резултати су у најмању руку занимљиви.

Ово су четири физичке особине којима су мушкарци опсједнути, према анкети:

Ни превисоке, ни прениске

Четрдесет и шест посто мушкараца преферира жене чија је висина између 160 и 168 центиметара.

Смеђе очи

Плаве очи очито нису толико пожељне као смеђе, према невјероватних 60 посто мушкараца. Жене са смеђим очима имају већу вјероватност да ће примити поруку, за разлику од жена с било којом другом бојом очију.

Смеђа коса

Изненађујуће, бринете ће вјероватније примати поруке, према 40 посто мушкараца, за разлику од плавуша (15 посто), према студији.

Просјечно тијело

Већина је навела да воле партнерице просјечног изгледа. Жене атлетске грађе привлаче само шест посто мушкараца, преноси Аваз

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана