Којих десет тајни мушкарац скрива од партнерке?

ГС
Foto: Илустрација

Кажу да свака жена има тајну коју чува у себи.

Али шта је с мушкарцима? Они такође имају тајне које жене никада не би могле да открију. Чак десет тајни!

1. "Волимо самоувјерене жене"

Ствар је у томе што мушкарци перципирају жене као и саме себе. Зато би мушкарац радије изабрао пунију жену која има харизму, него неки топ модел с мањком самопоуздања. Тешко је вјеровати, али самопоуздање чини жену пуно привлачнијом.

2. "Важно нам је како изгледате"

Мушкарце не занима јесте ли одјевене по посљедњој моди. Сваки од њих жели да види жену коју воли обучену у "паметном секси" стилу, који укључује елеганцију и сексепилност, али без вулгарности. Запамтите да мушкарци воле својим очима.

3. "Не знам како то да урадим"

"Бити мушкарац" у очима жене врло је важно за њих. Зато мушкарци започињу посао, чак и ако нису сигурни у успјех. Морају бити јаки и паметни испред своје даме, без обзира да ли знају да поправе фен за косу.

4. "Осјећамо се изгубљено када постављате замршена питања"

Жене воле да постављају питања попут "Јесам ли дебела?" истовремено правећи тужну гримасу, али задржавајући продоран поглед. Ријечи не могу да изразе колико мушкарци мрзе да одговарају на та питања.

Ако хаљина чини жену дебљом, мушкарац ће то да примијети, али ће и даље да одговори комплиментом, мислећи да она то очекује.

5. "Не могу себи то да приуштим"

Мушкарци се увијек такмиче, а то није тајна. Они се упоређују са својим пријатељима и мрзе да признају пораз. Мушкарац једноставно не може да каже својој дјевојци да себи не може да приушти нешто.

6. "Љубоморни смо"

Мушкарци не изражавају отворено своја осећања, а кад неки од њих види како његова жена кокетира с другим типом, неће одати ниједну емоцију. Међутим, вјерујте нам, изнутра их то прождире.

7. "Свиђа нам се ваша пријатељица/сестра"

Једноставно је: ако мислите да је ваша пријатељица или сестра супер згодна, ваш мушкарац такође неће пропустити да примијети тај квалитет. Он ће и размишљати о њој, иако то никад неће изговорити наглас, наравно. Глупо је мислити да ће га његова љубав према вама учинити слијепим.

8. "Ми вас проучавамо"

Даме, ако вас неко позове у ресторан на вечеру, немојте журити с одабиром вјенчанице. Лагано кокетирање, шале и осмијех су само знакови да се занима за вас, а не да је ваш заувијек.

9. "Волимо комплименте"

Традиција је да комплименте обично дају мушкарци, али они такође воле да чују похвале. Потребне су им речи љубави, а такве мале ствари могу све да промијене. Мушкарци желе да знају да нису губили вријеме у одабиру праве одјеће прије него што се нађу с вама, преноси Б92.

10. "Волимо женскасте ствари"

Да, тако је: нокти и глатка кожа знак су да мушкарац брине о себи и жене то воле. Мушкарци такође воле да гледају женске ТВ емисије само да се опусте. Само то скривају - јер "момци то неће разумијети".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана