Како ви и ваш партнер спавате: Ове позе откривају да ли се и колико волите

ГС
Foto: илустрација

Положај у којем спавате са партнером најбоље осликава какав однос имате.

Ти ситни знаци откривају да ли сте ви више наклоњени партнеру или он вама.

Ево неколико најчешћих поза и њиховог значења

 ЛИЦЕ У ЛИЦЕ

Ово је најинтимнија поза која најчешће описује тек свјеже заљубљене парове. Уколико сте се заљубили до ушију, ово је поза у којој ћете највероватније спавати. Она описује интимност, љубав, заљубљеност и сексуалну активност. Ово је такозвана поза завођења.

 РАЗЛИЧИТИ ПОЛОЖАЈ

Уколико партнери спавају свако у свом положају то осликава опуштеност између партнера и карактеристична је за оне који се добро познају и који су прошли успоне и падове и пребродили кризне моменте. Такође, описује и велико повјерење и добро познавање партнера.

ЛЕЂА О ЛЕЂА

Људи најчешће греше када анализирају ову позу, иако дјелује као да је у питање незаинтересованост, заправо значење је баш супротно. Ријеч је о снажној интимној вези. Исказује велику повезаност и обострану потребу двоје људи да буду заједно.

 НА БОКУ

Уколико оба партнера спавају на боку на истој страни али без додира говори како постоје неке несугласице међу партнерима којих су обоје свјесни, али упркос томе се воле и желе да ојачају везу.

 ГЛАВА НА ГРУДИМА

Уколико је ваша глава на његовим грудима онда је ријеч о интимној пози која описује страст и љубав. Уједно ово је најчешћа поза након вођења љубави. Она показује жељу за близином и посвећености оба партнера. А поред тога и осликава заштитнички настројеног мушкарца којем жена вјерује.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана