Како импресионирати дјевојку у четири корака?

ГС
Foto: Илустрација

Шта господин, кавалир, џентлмен заправо јесте? Шта он симболизује као такав, шта представља? Шта мушкарца чини господином?

Уљудност, понизност, одлучност, равноправност, пожртвовност, лојалност, искреност, заштитништво?

Једно је сигурно, да би мушкарац постао џентлмен у очима своје даме он засигурно зна како је прије свега импресионирати.

А прва је импресија оно што се највише памти и касније је пуно лакше тражити и њезину романтичну наклоност

Да ствари буду јасне, сваки мушкарац који има потребе за дружицом жели импресионирати даму за коју му је побуђен интерес. Но, ријетки тек то и успијевају.

Доносимо вам четири елегантна џентлменска начина како импресионирати даму.

1. Откријте у чему сте импресивни

Иако се на први поглед чини једноставним, на овом ће се задатку многи помучити.

Проблем лежи понајвише у томе што цијели живот живимо са собом и оно што је другима можда импресивно нама је постало нормално.

Но, покушајте мало размислити о тим нормалним стварима, ситницама. Интелигентна сте особа? Размишљајте у смјеру да постоји много дама које ће вам управо због тога посветити своју пажњу.

Примјер: Скупљате поштанске марке? Имате десетине истих у колекцији? Уз мало труда и маште прегледавање албума ваших поштанских маркица у друштву даме може бити попут путовања неким чаробним свијетом. Импресионирајте је тиме, јер неко ко има десетине хиљада поштанских маркица зна причу о свакој до њих.

Узмите тренутак за себе. Размислите. У чему сте импресивни? Доведите то полако до скорог савршенства.

2. Пронађите најбољи начин како да то и покажете

Не стидите се својих врлина. Спомените их и покажите кад за то дође вријеме. Дама која разговара с вама тражи нешто што би је задржало у вашем друштву. Понудите јој.

Углавном будите добри, будите директни и будите сигурни у себе. Свака ће дама бити лакше импресионирана ако сте добри и прије свега пристојни према њој. А многима тај дио и не полази за руком.

Кад причате о себи спомените неке занимљиве чињеница из подручја на којем сте добри. Бавите се неким спортом, позовите је да вас дође који пута видјети. Импресионирајте је умијећем, знањем.

3. Покажите, не хвалисајте се

Најгоре што можете учинити је описати се прилично импресивног у одређеном подручју, а кад стигне вријеме за доказивање истог, побјећи главном без обзира.

Ако се и нађете у том проблему ваше најбоље оружје је искреност, једна од главних одлика џентлмена. Објасните јој да сте је својим наводним умијећем клизања на леду хтјели само импресионирати, затим крените на терен и казните се. Будите спремни због ње се осрамотити пред другима.

С друге стране дјевојка ће бити прилично импресионирана ако сама сазна, а гледајући вас, да сте бољи клизач него сте причали. Будите скромни.

4. Причајте занимљиве приче

Ако имате проблема с проналажењем особина којима би импресионирали дјевојку или пак немате идеје како најбоље презентовати свој најбољи квалитет можда није лоше да се концентришете на разговор.

Умјесто плесних, клизачких и других спортских квалитета можете је импресионирати неком причом или разговором. Нека то ипак не буду свакидашње теме неформалних разговора попута временске прогнозе.

Ако и јесу, уђите у тај опасни кумулонимбус који доноси кишу те јој поставите питање које би надреалне моћи хтјела имати да би сигурна и здрава сишла с тог облака?

Опустите се и само причајте о ономе у чему сте најбољи.

Кад мало размислимо, у већини случајева даму желите импресионирати јер вам се свиђа, јер вам је побудила интерес и зато што желите пробати и романтичну везу с њом.

Ови ће вас горњи савјети свакако довести до тога да ће дама бити импресионирана, а након тога ће вам пуно лакше и успјешније спроводити онај дио у којем ту њезину импресионираност претварате у романтику.

Прије свега пак будите сигурно да дјевојка коју желите импресионирати и касније освојити жели бити с вама, показује уопће интерес за вама. Ако још нисте у тој фази сазнајте како ћете је заинтересирати касније. Можда јој треба више времена у вашем друштву да би јој се свидјели. Све то вријеме будите џентлмен.

Будите промишљени, имајте одговор на сваку ситуацију с њом, опуштени и разрадите своју игру до најситнијих детаља.

Пратите њезин говор тијела, знакове, њезине реакције, њезино понашање јер то је једини начин да увидите има ли напретка или је дама изгубила интерес за даље с вама, преноси gentleman.hr.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана