Како да знате да је партнер с вама само зато што још није наишао неко бољи?

24sata.hr
Како да знате да је партнер с вама само зато што још није наишао неко бољи?

Могу да буду интензивне, опуштене, на даљину, сасвим обузимајуће, али постоји и једна сигурна ствар када је у питању оно што везе нису – сигурне.

Неизвијесност и немогућност да 100 одсто знамо шта друга страна осећа према нама везама даје посебан изазов и лепоту, али и оставља простор ситуацијама које можда неће бити најбоље за нас.

Могуће је и да партнер или симпатија припадају групи људи који ће се задовољити с било ким прије него што наиђе неко бољи. Постоји могућност да наша осјећања буду изиграна.

Како не бисте пристајале ни на шта мање него што заслужујете, представљамо знакове који упућују на то да ваш партнер можда с вама само скраћује време прије добитка, за њега, главне награде.

1. Не разговарате о конкретним корацима за будућност

Ако су ваши заједнички планови за будућност увијек врло површни и или уопште не постоје, вријеме је да се запитате у ком смјеру иде ваш однос. Незаинтересованост партнера за заједничке подухвате у будућности може да упућује на индиферентност према самом односу.

2. Појављују се инстинктивне сумње

Иако нам инстинкти шаљу сигнале који су, чини се, супротни ономе у шта желимо да вјерујемо, стручњаци упозоравају, врло их је важно узимати у обзир. Емоције нас могу заслијепити и тако погурати у погрешном смјеру, док су инстинкти будни показатељи ствари на које би требало да обратимо пажњу, ради сопственог добра.

3. Не труди се да вас уведе у свој живот

Ако не показује превише интересовања за то да вас уведе у свој живот, вјероватно није ни превише заинтересован за вас. Тренутак када заиста треба да се забринете јесте његово одбијање да вас упозна с пријатељима и породицом.

4. Не постојите на његовим друштвеним мрежама

Пријатељи на друштвеним мрежама знају све о његовим најдражим филмовима, спортским клубовима или музици, али заправо немају појма о особи која му је украла срце. Ако ниједна ваша фотографија не може да се пронађе у његовим постовима, можда је то знак да његово срце и није сасвим украдено.

5. Одмах дају до знања да озбиљна веза није за њих

Понекад не морате да читате између редова како бисте схватили колико значите свом дечку или симпатији. Озбиљан партнер који може сасвим да се препусти осјећањима, дефинитивно вам у старту неће дати до знања да се с вама не види у дубокој старости.

6. Међу вама нема дубоких разговора

Разговори који увијек остану на површном нивоу и немају неког битног утицаја на развијање вашег односа, прилично су јасан показатељ да се партнер суздржава, можда за отварање некој другој особи.

7. Уз вас је само када му то одговара

Ако ваш изабраник смишља оправдања да не буде уз вас када вам је то важно, ради се о мушкарцу који не поштује ваша осјећања. Ако преузима улогу вашег ослонца само када то њему одговара, вјероватно према вама не гаји љубав коју је спреман да да можда неком другом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана