Индијка о којој сви причају: Тражим мужа који зарађује и не воли дјецу

Агенције
Индијка о којој сви причају: Тражим мужа који зарађује и не воли дјецу

Након што су родитељи Индијке Инхдује Пилаи поставили њене податке на сајт за упознавање како би јој пронашли мужа, она је креирала свој сопствени CV за брак.

Индхуја је на интернет поставила сурово искрени CV за брак када је открила да су родитељи направили њен профил на сајту за упознавање. Тако је ова двадесеттрогодишња дjевојка постала феминистичка хероина.

Била је запањена када је видjела да су њени строги родитељи урадили ово без њеног знања како би јој пронашли мужа. Тада је одлучила да направи свој профил без длаке на језику и бриге шта ће други мислити о њој.

Прво што јој се није допало јесте што су њени родитељи написали да је она софтверски инжењер.

"Како су могли то да напишу, па имама само 23 године", пита се ова дjевојка која је запослена у једној интернет компанији.

"Ја нисам дjевојка која очајнички жели да се уда, а овај профил је то од мене направио", наставила је.

Профил кој је на крају Индхуја направила не личи ни на један који сте можда видели. У њему је написала да је заинтересована за мушкарце који не воле дjецу.

Поред признања да носи наочаре и да не воли да чита, написала је како није много женствена и да никада неће пустити дугу косу.

"Желим мушкарца који жели да види свијет, који зарађује за себе, али не мрзи свој посао. Бонус поене добија онај који не воли дјецу."

„Тражим мушкарца који има карактер и који може да издржи да разговара с вама више од 30 минута".

"Уколико сте сигурни да вам се баш ја допадам савјетујем вам да размислите опет и да мој профил покажете родитељима."

"Уколико сте и даље сигурни, покушајте да замислите живот с дјевојком као што сам ја", написала је на крају.

Након само 48 сати Индхујин CV је постао хит на интернету. Она је за тако кратко вријеме означена као лице модерне Индије јер је показала да се не плаши да се суочи с традиционалним погледима на жене које и даље владају у тој земљи.

Ова Индијка је покушала да изнесе фрустрацију коју осјећају дјевојке у овој земљи. Оне су спутаване да направе сопствене изборе због традиционалних вјеровања својих родитеља.

Индхуја је добила бројне позитивне коментаре због свог става од младих широм свијета које култура и традиција пожурују да заснују породицу, без сошпствених избора, иако они за то још увијек нису спремни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана