Дошла да упозна свекра, а онда схватила да су провели ноћ заједно

Агенције
Дошла да упозна свекра, а онда схватила да су провели ноћ заједно

Неколико недјеља прије вјенчања будућа млада је доживјела шок приликом упознавања са оцем свог вјереника.

Схватила је да га већ познаје и да је једном приликом, прије него што је упознала свог вјереника Тонија, са његовим оцем Мартином имала "пијани" секс на једну ноћ, пише Дејли мејл.

"То се догодило прије неколико година, док још нисам познавала свог вјереника. Тад сам преферирала старије мушкарце", испричала је она. Приликом сусрета и званичног упознавања, примјетила је да ју је будући свекар препознао.

"Видјела сам му на лицу да ме препознаје. Насмијешила сам се, пружила му руку и рекла да ми је драго што га напокон упознајем јер ми је Тони много причао о њему", открила је она.

Иначе, послије развода од Тонијеве мајке свекар већину времена проводи на својој јахти са његовом много млађом партнерком Марни. Срећом, послије упознавања брзо су наставили путовање.

Тони и његова супруга су у браку четири године, а она, као и свекар, никад никоме нису рекли за ноћ коју су провели заједно.

"Дође нам у посјету једном годишње. Пристојно се смјешкам док је тамо, али то је мала цијена за скривање овакве тајне", закључила је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана